Zoek online naar ‘korting dagje uit’ en de resultaten vliegen je om de oren. De afgelopen maanden scoorde ik door diverse spaaracties & tips korting op uitjes. In deze blog deel ik ze graag met je!

Goedkoop dagje uit met gezin

Ons geduld werd nogal op de proef gesteld, maar het schijnt nu eindelijk zover te zijn: de warmere temperaturen en zonnige dagen komen eraan! Wat dat betreft is het voorjaar hét moment om er samen op uit te trekken en dat doen we dan ook massaal. In huize Mama’s Meisje zijn we dol op weekendjes weg en vakanties, maar een goedkoop dagje uit met het gezin is ook altijd een top idee! Dan kun je natuurlijk kiezen voor een kabouterpad of kinderboerderij, maar we willen ook weleens wat anders en zeker nu de kinderen groter worden, veranderen hun interesses. Omdat we de laatste tijd weer een heleboel leuke uitjes met korting afstreepten, besloot ik in deze blog te bundelen van welke acties wij gebruik hebben gemaakt. Als je googelt op ‘korting dagje uit’ vliegen de resultaten je om de oren en zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Hoe fijn is het dan om tips voor korting op uitjes te krijgen van de ervaringsdeskundige? Misschien heb je er dit Hemelvaartsweekend al wat aan, dus lees snel verder!

PLUS Dagje Uit

Sinds medio april loopt bij supermarkt PLUS de Dagje Uit actie. Bij iedere €10 aan boodschappen ontvang je een kortingsvoucher t.w.v. €5. Download de PLUS Dagje Uit app en scan de QR-code die op de voucher staat. In de app vind je een lijst met meer dan 60 uitjes en daar zit van alles tussen: dierenparken, pretparken, bezienswaardigheden & musea, activiteiten en – voor de wellness liefhebber – sauna’s. Ook kun je sparen voor korting op Pathé Thuis zodat je een leuke film op je eigen bank kunt zien. Via Instagram zag je deze PLUS actie voor korting op uitjes al voorbij komen in de vorm van een samenwerking. Ik heb de app dus al een tijdje op mijn telefoon staan en zag dat er regelmatig een Superdeal te vinden is, waarbij je tijdelijk extra veel korting krijgt op wisselende uitjes. Hier hebben wij dankbaar gebruik van gemaakt: we gingen naar De Julianatoren voor €13,50 per kaartje i.p.v. de €27,50 die je normaal betaalt (als je minimaal een week van tevoren online via de website van De Julianatoren boekt, krijg je €7,50 per kaartje korting). Kijk, daar werden we blij van en inmiddels heb ik alweer een keer weekboodschappen bij PLUS gedaan, dus we hebben weer wat kortingsvouchers klaarstaan voor een volgend uitje. Sparen kan nog tot en met 3 juni 2023, vouchers verzilveren en tickets kopen kan tot en met uiterlijk zondag 7 januari 2024.

korting Julianatoren tips acties - Mama's Meisje blog

Tripper korting op uitjes

In januari ontdekte ik Tripper toen ik zocht naar korting op dierentuinkaartjes voor Tierpark Nordhorn (lees hier onze review). Ergens had ik het weleens voorbij zien komen, maar nog niet eerder gebruk gemaakt van de Tripper korting op uitjes. Het aanbod is behoorlijk divers en wij scoorden toegangskaartjes voor €33,60 in plaats van €47,60 (2x volwassen kaartje, 2x kinder kaartje, Linn ging gratis mee). De uitjes die worden aangeboden, zijn verspreid over heel Nederland dus zeker leuk om eens te checken! De voorwaarden verschillen per uitje (bijvoorbeeld geldigheid), lees dit zelf goed door voordat je je aankoop doet.

BUDGETTIP: NEEM ZELF ETEN MEE IN DEZE WIBRA BAKKEN!

Dierentuin in Duitsland Tierpark Nordhorn review - Mama's Meisje blog

Social Deal ervaringen

Stiekem had ik nog totaal geen Social Deal ervaringen in mijn omgeving gehoord toen ik de app downloadde en mijn eerste vouchers kocht. Samen met Erik genoot ik van een wandelarrangement met koffie plus gebak bij aankomst en een lunchplank bij terugkomst. We betaalden slechts €9,95 p.p. en hebben enorm genoten! In de app kun je heel makkelijk de regio waarin je korting op uitjes zoekt, wijzigen. Soms komt er wekenlang niet voorbij, dan ineens sla ik weer een paar keer achter elkaar toe. Inmiddels hebben we ook al gezwommen met korting: voor €4,50 p.p. (i.p.v. €9) kregen we toegang en een waterijsje. Ook gingen we laatst met de stoomtrein (€6,75 voor volwassenen, €4,75 voor een kinderticket) en nu hebben we vouchers gescoord voor een speelparadijs in de buurt met een snackpakket inbegrepen (€7,25 i.p.v. €13,45 per kind). Als je de app download of een voucher aanschaft via mijn link, ontvang ik een kleine commissie. Dit kun je vervolgens zelf ook weer delen met je vrienden, maar dan met je eigen link (te vinden in de app bij je account). Zo kun je voor nog meer extra korting op uitjes sparen!

social deal ervaringen goedkoop dagje uit met gezin - Mama's Meisje blog

Jumbo korting dagje uit

Op de valreep nog een tipje, want waar vorig jaar de Jumbo korting dagje uit actie nog voor een hele waslijst aan uitjes gold, is dat dit jaar niet meer het geval (lees: dit is overgenomen door PLUS). Wel hebben ze nog tot en met 29 mei 2023 een actie voor Jumbo Extra punten: wissel er 1000 in en ontvang een kortingsvoucher waarmee je voor verschillende Plopsa parken 1+1 gratis toegangskaartjes kunt scoren. Onder andere Plopsa Indoor Coevorden doet mee. De kortingsvoucher is langer geldig: tot en met 15 juli 2024. Ik heb nog geen concrete plannen voor een bezoekje, maar hij staat wel op onze wishlist om nog eens heen te gaan. Én ik heb nog meer dan 2000 Jumbo Extra’s punten, dus ik vermoed dat ik binnenkort voor deze voucher ga.

BUDGETTIP: ZO SCOOR JE KORTING OP BIOSCOOPKAARTJES!

AH Ticketdeals

Misschien volg je mij al op Instagram, dan zie je iedere zondagochtend de nieuwste Foldertips voor mama’s & mini’s voorbij komen in mijn story’s! Regelmatig komen er ook leuke AH Ticketdeals voorbij met korting op uitjes. Dat is dus weer iets anders dan de spaaracties zoals bijvoorbeeld voor korting op de Efteling, een tijdje geleden. Zo spotte ik de afgelopen maanden o.a. korting op Snowworld, een high tea bij Fletcher voor €27,50 (2 personen) maar ook korting op Jumpsquare of Jump XL Trampolineparken. En een tijdje geleden tickets met korting voor Beekse Bergen. Slim om in de gaten te houden, dus! Vorig jaar was er ook een spaaractie voor 2e kaartje gratis bij de Appie, ik hoop enorm dat die dit jaar weer terugkomt! We wachten het af…

Hoe scoor jij korting op uitjes? Ik lees graag je tip(s) in de comments of op Facebook of Instagram!

liefs karin - Mamas Meisje blog

 

 

 

 

Affiliate: disclaimer