De decembermaand komt eraan, dus tijd voor een kleine winweek… Ik ontving Klorofil speelset De Camper en mag er ook één weggeven! Lees snel verder om mee te doen!

De Magische Speelboom

Misschien ken jij ‘m nog wel van vroeger: De Magische Speelboom van Klorofil. Deze was in mijn jeugd (ik ben van ’88) razend populair en maakte enkele jaren geleden een comeback! Ik heb er destijds zelf niet mee gespeeld, maar las na de herintroductie enkele jaren geleden eigenlijk alleen maar positieve berichten. Inmiddels is de Klorofil familie flink uitgebreid en stimuleert het Klorofil assortiment verbeeldingskracht en interactie door de talloze verhalen die verteld kunnen worden. De vriendelijke dieren leven in harmonie met de natuur en zijn heel actief: van zelf groenten en fruit planten en oogsten tot honing verzamelen en jam en taartjes maken. Afgelopen weekend kwam de stoomboot natuurlijk weer in ons land en vol verwachting worden de verlanglijstjes weer gemaakt. Daarom ontving ik niet alleen zelf een Klorofil speelset, maar heb ik óók geregeld dat ik een exemplaar van De Camper mag weggeven in een winactie!

cadeautip kinderen tm 5 jaar speelgoed voertuig - Mama's Meisje blog

Klorofil speelset De Camper

Mijn dochters spelen graag met poppen, maar zijn óók dol op voertuigen! De Klorofil speelset De Camper is een superleuk huis op wielen en ingericht met een keuken, een eetkamer en een slaapkamer. Er zijn ronddraaiende kuipstoelen, er is een verborgen pop-up tv, in de oven kun je verschillende gerechten bereiden en onder het dak zit een heuse slaap- en speelruimte verborgen met een glijbaan en draaimolen. Bij deze set zit één poppetje uit de Walrus familie. Wat ik vooral heel leuk vind, is dat het écht tot de verbeelding spreekt: deze camper is zo gedetailleerd vormgegeven, dat kinderen hun fantasiespel erop los kunnen laten! Deze speelset is geschikt vanaf 18 maanden, maar dan heb je ook jarenlang speelplezier want het is óók nog leuk voor kinderen van een jaar of 5/6. Praktisch: alle accessoires kunnen worden bewaard in de Camper, en dankzij het handvat is deze gemakkelijk mee te nemen. Handig voor tijdens gezinsvakanties of op visite! Adviesprijs: €59,99, verkrijgbaar bij De Kleine Giraf.

speelset van Klorofil De Camper review beoordeling ervaring - Mama's Meisje blog

WIN: speelset van Klorofil

Niet alleen onze meiden ontvingen deze leuke speelset van Klorofil: ook jij maakt kans op een Klorofil speelset De Camper! Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Het zou leuk zijn als je Mama’s Meisje op Facebook of Instagram volgt :)
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom jij graag kans maakt op deze geweldige speelset van Klorofil.
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 21 november 2022. De winnaars krijgen uiterlijk 23 november bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

liefs karin - Mamas Meisje blog

 

 

 

 

Commerciële content: disclaimer