Tegenwoordig word ik niet alleen zelf blij van sieraden: mijn dochters krijgen er ook interesse voor. In deze blog vertel ik welke kindersieraden ik voor ze uitkoos én mag ik €50 shoptegoed van KAYA sieraden weggeven! Kijk maar mee!

Verlanglijstje jarig meisje

Nog even en de reeks van verjaardagen barst los in huize Mama’s Meisje. Aankomend weekend vieren we Nienes vierde verjaardag, eind mei wordt Linn twee en begin juli tikt Suus de zes jaar alweer aan. Aangezien Niene al enkele weken heel druk is met het formuleren van haar cadeauwensen, poppen er bij Suus ook ideetjes op. Laatst kwam ze uit school en vertelde dat ze graag een mooie ketting wil. Ik zei dat we die dan wel op haar verlanglijstje konden zetten. Misschien zou ze hem dan wel voor haar verjaardag krijgen… Stiekem hebben we ‘m, dankzij KAYA sieraden, al in huis en ik koos er gelijk één uit voor Niene, want zij vindt het geweldig om haar grote zus te kopiëren. Bij KAYA sieraden is ontzettend veel keus in kindersieraden, waarbij ik het prettig vind dat de prijs-kwaliteitverhouding goed is. Zelf draag ik al jaren sieraden uit hun shop en ik ben er erg tevreden over. Momenteel draag ik bijvoorbeeld een gegrafeerde ketting met de voorletters van onze dochters, waar ik veel complimenten over krijg!

verlanglijstje cadeautip verjaardag meisje - Mama's Meisje blog

Sieraden voor kinderen

Zelf heb ik meerdere armbanden en kettingen van KAYA sieraden in mijn bezit, maar nu de meiden groter worden, wordt ook hún interesse voor sieraden gewekt. Ze zien mij natuurlijk iedere ochtend mijn oorbellen en ketting om doen, dat willen ze zelf ook! Geen probleem, want KAYA heeft enorm veel keus in sieraden voor kinderen. Ringen, oorbellen, armbandjes, you name it en het is verkrijgbaar. Er zijn ook hele mooie kraamcadeaus, ketting met letter, sieraden met geboortestenen, sieraden voor zusjes of voor moeders en hun dochters die ook te personaliseren zijn. Kortom: iets dat heel waardevol en bijzonder kan zijn om aan iemand in je omgeving cadeau te doen. Ik snuffelde online tussen de kindersieraden en besloot voor Suus en Niene een mooie ketting uit te kiezen. De keuze is reuze, maar de hangertjes met wolkjes, hartjes, dieren, regenbogen en unicorns spreken zeker aan. De kettingen zijn gemaakt van sterling zilver en gecoat met een speciaal beschermlaagje om slijtage tegen te gaan en de kleur mooi te houden. Wel zo handig met die kleine avonturiers van ons! Per sieraad doneert KAYA een bedrag aan Stichting Eduki, zodat een kind in Gambia één week naar school kan. De sieraden worden geleverd in een mooi sieradendoosje met zilverpoetsdoekje en een wenskaartje waar je een persoonlijke boodschap op kunt schrijven. Deze verrassing blijft nu nog even verstopt, maar ik weet zeker dat dit cadeautje een schot in de roos gaat zijn!

sieraden voor kinderen - Mama's Meisje blog

WIN: €50 KAYA Sieraden shoptegoed

En cadeau geven, dat is precies wat ik nu ook mag doen! Ik mag namelijk €50 shoptegoed van KAYA Sieraden weggeven, hoe tof is dat?! Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je wilt winnen en waar jij het shoptegoed aan zou willen besteden. Je mag voor kindersieraden gaan, maar iets uit een andere categorie is natuurlijk ook mogelijk!
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 22 maart 2022. De winnaar krijgt uiterlijk 25 maart bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

liefs karin - Mamas Meisje blog

 

 

 

 

Commerciële content: disclaimer