Kinderkamers inrichten: fave thing! Ik vind het zó leuk, maar wij hebben alles al klaar. Dus toen ik nieuwe HEMA items voor kinderkamers spotte, besloot ik er maar een blog over te maken. Kijk je mee?

Weer veel leuks bij HEMA voor de kinderkamer!

Een maand of vijf geleden schreef ik al over de nieuwe kinderkamercollectie van HEMA. Bosdieren, herfstige kleurtjes en items om samen met je kids in de keuken te staan: het zat er allemaal bij. Destijds vond ik het bijna jammer dat onze klus- en decoprojecten voor de kinderkamers er alweer op zaten. Ik heb nou eenmaal een zwak voor allerlei leuks dat bedoeld is voor het inrichten van de slaapkamers van onze dames, want ik vind dat écht het allerleukste project ever. Tijdens het maken van de foldertips die ik iedere zondag in mijn stories op Instagram deel, spotte ik weer veel leuks bij HEMA voor de kinderkamer, kijk maar!

Stipjes en bladeren

Toevallig kreeg ik laatst, na het delen van wat foto’s en filmpjes van de slaapkamers van onze kids in mijn stories, de vraag waar ik die leuke stippenmand op Niene’s kamer vandaan heb. Die kocht ik destijds bij Trekpleister en ik spot ‘m ook nog regelmatig in de folder van Kruidvat, maar HEMA heeft nu ook iets vergelijkbaars met stipjes! En nog meer dan alleen zo’n ronde mand, er zijn ook vierkante varianten én ook verkrijgbaar met bladeren erop afgebeeld. Dit soort mandjes zijn gemaakt van canvas en altijd superhandig voor allerlei doeleinden. Om de sokken in de kledingkast in te doen, de collectie Barbie accessoires of alle losse onderdelen van de racebaan. You name it! Prijzen variëren van €5 tot €11.

canvas manden - Mama's Meisje blog

Boerderijdieren

In de vorige blog over HEMA items voor kinderkamers was ik enorm enthousiast over bosdieren. Die vind ik nog steeds ontzettend leuk, maar check even die té toffe accessoires met boerderijdieren. Echt hoor, vooral de serie met de kippen vind ik zó lief: ik ben gewoon in staat om de hele kamer van Niene om te gooien. Doe ik natuurlijk niet, maar je snapt nu wel hoe enthousiast ik ben. De opbergdozen zijn to die for. De stipjes in combinatie met het roestbruin en dan de roze met kippetjes: love it! Er is ook een kussenhoes met aan de ene kant een illustratie van een kip en aan de andere kant een stippenpatroon óf een tractor met geit (€7). Tevens zijn er geit, kip en paard wandhaken (€8 per stuk) én fotolijsten met matching illustraties (€6 / €7,50).

HEMA kinderkamer boerderijdieren - Mama's Meisje blog kinderkamer accessoires met boerderijdieren - Mama's Meisje blog

Jungle dekbedovertrekken bij HEMA

Eenmaal scrollend op de website spotte ik hele vrolijke jungle dekbedovertrekken bij HEMA. Er zijn zowel varianten voor het peuterdekbed (120×150 cm) als voor een eenpersoons dekbed (140×200 cm). Tevens is er een okergeel hoeslaken voor zowel een ledikant als een eenpersoons matras en zag ik een gestippeld en een legergroen overtrek voor eenpersoons formaat voorbij komen. De prijzen variëren van €10 tot €15.

Jungle dekbedovertrekken okergeel hoeslaken eenpersoons peuterbed - Mama's Meisje blog

Klapkratjes, manden en een vlaggenlijn

De klapkratjes: wie kent ze inmiddels niet? Volgens mij is er geen winkel met een interieurlijn die ze níét in het assortiment heeft. HEMA heeft weer een aantal mooie kleuren die perfect matchen met de rest van de items voor kinderkamers. Mintgroen en bruin bijvoorbeeld en sommige kratjes zijn ook geschikt om letters of deze leuke boerderijdieren (€4,50) op te klikken. Verder spotte ik nog rieten manden in twee formaten (€10-€20) en een vrolijke vlaggenlijn van textiel (€10 – 3,80 m)

rieten mand vlaggenlijn textiel boerderijdieren klapkrat - Mama's Meisje blog

Wauw, wat is zijn ze leuk! Deze HEMA items voor kinderkamers zijn online én in de winkel verkrijgbaar, maar de voorraad kan wisselen per filiaal. Welk item vind jij het leukst? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1