Wie kent Hazeltje niet? Volgens mij is het één van ’s werelds bekendste kinderboeken: ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’. Ik kreeg dit boek én het nieuwe vervolg toegestuurd, samen met een knuffeltje van Hazeltje. Je maakt zelf ook kans op dit schattige pakket!

Het schattigste kinderboek ooit

Voordat ik überhaupt kinderen had, had ik al kennisgemaakt met het schattigste kinderboek ooit: ‘Raad eens hoeveel ik van je hou‘. Ik gaf het ooit cadeau aan een vriendin en deed dat na een tip van een collega. Het bleek de beste tip ooit, want toen ik eenmaal zwanger was van Suus, kocht ik het boek als één van de eerste dingen na een goede 20-weken echo. En waar ik op hoopte, gebeurde: het is één van de favorieten van Suus en inmiddels ook van Niene. Nu Linn nog influencen met de lieve verhaaltjes over Hazeltje! En sinds kort is daar ook een vervolg om uit voor te lezen: ‘Zullen we vriendjes zijn?‘. In deze blog vertel ik je meer over beide boeken én mag ik een set weggeven, inclusief Hazeltje knuffel. Love it!

leuke boekentip voorleesboek als cadeau babyshower kraamweek zwangerschap verjaardag kind - Mama's Meisje blog

Raad eens hoeveel ik van je hou

Raad eens hoeveel ik van je hou‘ gaat over Hazeltje en Grote Haas die vreselijk veel van elkaar houden. Maar hoeveel precies – dát is niet makkelijk te meten! En dus gaat Hazeltje op zijn handen staan, springt Grote Haas in de lucht tot zijn oren de takken raken en strekken ze hun armen zo wijd als ze kunnen. Van al dat huppelen wordt Hazeltje zo moe, dat hij bijna niet meer na kan denken. “Ik hou van jou tot de maan en terug“, dit zinnetje zeggen wij ’s avonds ook altijd tegen de kinderen en dat maakt dit één van de meest magische kinderboeken die ik ken. Dit verhaaltje verveelt nooit!

“Raad een hoeveel ik van je hou”(Sam McBratney & Anita Jeram, Uitgeverij Lemniscaat, ISBN: 9789047708698), adviesprijs: €14,95 is zowel in de boekhandel als online verkrijgbaar. 

kinderboeken Hazeltje - Mama's Meisje blog

‘Zullen we vriendjes zijn?’

Dat eerste boek hebben we zo’n beetje versleten, maar er is nu een vervolg op ‘Raad eens hoeveel ik van je hou‘. In ‘Zullen we vriendjes zijn?‘ is Grote Haas op een dag te druk om te spelen. Daarom gaat Hazeltje op zoek naar iets leuks. Hij vindt iets wat nog leuker is dan leuk: een vriendje! Zomaar bij de Wolkenberg, verstopt tussen de heidestruiken. Dit boekje is betoverend en een cadeautip om aan iedereen te geven die je vriendje is of met wie je vriendjes wilt zijn!

“Zullen we vriendjes zijn?”(Sam McBratney & Anita Jeram, Uitgeverij Lemniscaat, ISBN: 9789047713067), adviesprijs: €14,99 is zowel in de boekhandel als online verkrijgbaar. 

Zullen we vriendjes zijn kinderboek review - Mama's Meisje blog

WIN: Hazeltje pakket met 2 boeken en een knuffel

Niet alleen ik ontving deze prachtige kinderboeken en het schattige knuffeltje, ik mag ook iemand anders verblijden met een Hazeltje pakket. Hierin zitten een exemplaar van ‘Zullen we vriendjes zijn?‘, ‘Raad eens hoeveel ik van je hou‘ én een knuffel! Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom jij graag kans maakt op dit Hazeltje pakket
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 8 maart 2021. De winnaar krijgt uiterlijk 12 maart bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1

 

 

 

 

Commerciële content: disclaimer