Nieuwe sieraden: ik word er blij van! Van Kaya Sieraden mocht ik iets voor mezelf uitzoeken én ik mag €35 shoptegoed weggeven! Doe je mee?

Kaya Sieraden

Nieuwe sieraden, yes please! Ik word altijd erg blij van bling bling en baal er stiekem behoorlijk van dat heel veel mooie ringen me niet meer passen sinds ik kinderen heb gekregen. Ook is mijn smaak in de loop der jaren behoorlijk veranderd. Was ik eerst heel erg van de statement sieraden, ga ik nu liever voor iets fijns. Wat dat betreft kun je in mijn ogen niet genoeg sieraden hebben, maar hoe leuk is het om dan iets uit te mogen kiezen wat ik nog jarenlang kan dragen? Van Kaya Sieraden mocht ik iets voor mezelf uitzoeken en dat was nog best lastig. In de webshop vind je namelijk armbandjes, ringen, oorbellen en kettingen met een betekenis. De webshop is onlangs helemaal in een nieuw jasje gestoken en dat is niet het enige: als je een aankoop doet in de webshop, wordt er automatisch een donatie gedaan aan stichting Eduki, waardoor kinderen in Gambia ook naar school kunnen. De meeste sieraden zijn in zilver, goud of rosé kleur te bestellen en er zijn ook superleuke twinning én kindersieraden verkrijgbaar! Ik maakte mijn keuze en mag ook shoptegoed weggeven!

ketting met letters kinderen kayasieraden - Mama's Meisje blog

Initiaal ketting

Ik spotte ze al meermaals via Instagram: zo’n ketting met letter. Dat leek mij ook wel wat, zeker omdat Linn sinds kort part of the family is en dat wilde ik natuurlijk graag vastleggen in een sieraad. Op de website van Kaya Sieraden is er wat dat betreft heel veel keus en was het dus lastig om te beslissen welke letter ketting ik uiteindelijk zou willen bestellen! Ik besloot voor een fijn kettinkje te gaan met daaraan kleine letterbedeltjes, uiteraard met de letters S, N en L. Daarbij koos ik een tweede ketting die ietsje langer is, met daaraan een bedeltje in de vorm van een hartje en één met een geboortesteentje. Eerlijkheid gebied te zeggen dat ik niet voor de geboortesteen van mijn maand (september) ben gegaan. Die is namelijk blauw en dat vind ik niet zo’n mooie kleur, haha. Ik ging voor de maand november. De combinatie vind ik erg mooi: de initiaal ketting met de voorletters van mijn kinderen, het hartje als symbool voor de liefde van ons gezin en een steentje om het plaatje helemaal af te maken! Er zijn verschillende soorten en maten kettingen verkrijgbaar en ook kun je losse bedeltjes kiezen die je bijvoorbeeld extra aan een kettinkje laat maken. Dat deed ik dus met het hartje. De sieraden zijn niet alleen mooi voor jezelf, maar ook een geweldige optie om als cadeau aan iemand anders te geven.

sieraden ketting met letter - Mama's Meisje blog

WIN: €35 shoptegoed van Kaya Sieraden

En cadeau geven, dat is precies wat ik mag doen! Ik mag namelijk €35 shoptegoed van Kaya Sieraden weggeven, hoe tof is dat?! Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je wilt winnen en waar jij het shoptegoed aan zou willen besteden
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 19 augustus 2020. De winnaars krijgen uiterlijk 22 augustus bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Commerciële content: disclaimer