Hieperdepiep hoera! Niene werd gister 4 jaar en dat vierden we met een kattenfeestje! In deze blog vertel ik waar ik alle versiering voor de meow sweet table scoorde. Lees je mee?

Katten verjaardagsfeestje

Twee jaar op rij had Niene dikke vette pech… Toen in maart 2020 de eerste lockdown werd afgekondigd, was dat vlak voor haar tweede verjaardag en bliezen we alles af. Hoewel haar jungle feestje alsnog gezellig was, hoopten we bij haar derde verjaardag weer gezellig samen met familie te kunnen vieren. Niets was minder waar, want niet alleen golden er nog allerlei adviezen en maatregelen, ook werd ze de avond voor haar verjaardag zelf ziek. En dus ging haar feestje wéér niet door. Je snapt dus dat we dit jaar lekker uitpakten, want we vierden Niene’s vierde verjaardag en al in januari ging ik op zoek naar een thema. Inmiddels heb ik al 9 taarttafels gemaakt voor de verjaardagen van onze kinderen en ik ben nog lang niet van plan om ermee te stoppen. De thema’s voor de verjaardagen van Linn en Suus zijn ook al rond, ik heb alles bij elkaar geshopt, maar dat zie je te zijner tijd. Voor Niene kwam ik superleuke spulletjes tegen voor een katten verjaardagsfeestje en maakte ik een heuse meow sweet table. Ik laat je zien waar ik de feestartikelen voor dit kattenfeestje scoorde, welke verjaardagstaart en glutenvrij lekkers ik bestelde én welke cadeautjes Niene kreeg!

meow party kattenfeestje sweet table cats katten verjaardagsfeestje - Mama's Meisje blog

Meow party feestartikelen

Toen ik Niene in januari vroeg wat voor feestje ze wilde, riep ze meteen: ‘een feestje van katten!‘. Klein detail: daarna wilde ze een zeemeerminnenfeestje, vervolgens iets met Shimmer & Shine en iets later opperde ze ook nog unicorns… Helaas pindakaas, ik had al actie ondernomen nadat ze had aangegeven een kattenfeestje te willen, dus ging ik op zoek naar Meow party feestartikelen. Het bleek een vrij origineel thema te zijn, want heel veel keus is er niet. Toch vind ik dat ik goed geslaagd ben, want ik scoorde een set met daarin bordjes, bekers, servetten, rietjes, een slinger met tekst ‘happy birthday’ en ballonnen, allemaal passend bij het katten verjaardagsfeestje! Ik kocht deze set bij Lief & Jarig en bestelde direct nog meer roze ballonnen en een band om een ballonnenboog mee te maken. Omdat de set ook goudkleurige details heeft, kocht ik bij Action metallic goudkleurige ballonnen voor in de ballonnenboog. Bij AliExpress bestelde ik een set met daarin een cijferballon en een kattenballon. En natuurlijk ontbrak het good old witte papieren tafelkleed van de Hema ook deze keer niet: die gebruikte ik om de zoetigheden op deze meow sweet table uit te stallen. Het is altijd weer afwachten hoe het uitpakt, maar ik ben dik tevreden met het resultaat!

glutenvrije sweetbox cakemehappy review ervaring beoordeling - Mama's Meisje blog

Hello Kitty verjaardagstaart & glutenvrije sweets

Op een meow sweet table kunnen natuurlijk geen zoetigheden ontbreken en daarom vond ik een Hello Kitty taart perfect aansluiten op dit kattenfeestje! Ik mocht voor Nienes katten verjaardagsfeestje samenwerken met Je Eigen Taart. Dat hebben we al eerder gedaan en wij zijn altijd erg tevreden over de smaak, de kwaliteit en het uiterlijk van hun assortiment. Deze keer ontvingen wij deze prachtige Hello Kitty taart die uit twee verdiepingen bestaat. Via de website kun je verschillende vullingen kiezen. Wij gingen deze keer voor een chocoladecake met chocolade vulling. Lekker machtig, haha, maar het smaakte echt top en dat vond de visite ook! Daarnaast lagen er heerlijke cakepops in de vorm van ijsjes en natuurlijk hebben we ook aan Suus gedacht. Voor haar bestelde ik glutenvrije sweets bij Cake Me Happy, wat echt een aanrader is. Met Valentijnsdag hebben wij ter kennismaking onze eerste sweetbox besteld en die beviel zo goed, dat ik er nu weer bestelde. De sweets zijn roze met eetbare sprinkles en ik koos voor chocoladeharten, cakepops en mini donuts. Op de foto zie je de hele inhoud van de bestelde sweet box: de helft van dit lekkers hebben we zorgvuldig ingevroren zodat ze met Linns verjaardag weer kan smullen. Voor Suus’ eigen verjaardag gaan we volledig glutenvrij, maar omdat dat best duur is, hebben we er deze keer voor gekozen om dat niet volledig te doen. De hapjes waren overigens wel allemaal glutenvrij.

kinderverjaardag thema ideeën - Mama's Meisje blog

Cadeautjes

Wat cadeautjes betreft vond ik het dit jaar erg lastig om het verlanglijstje voor een meisje van vier samen te stellen. Natuurlijk heeft ze zelf duidelijke wensen, maar dat is vaak speelgoed waar ze nog te klein voor is of wat haar zus al heeft. Dankzij de tips die ik ontving via Instagram, is het gelukt om wat leuke cadeauwensen door te geven aan degene die daarom vroegen. Niene kreeg de volgende cadeautjes voor haar vierde verjaardag:

Cadeautips meisje 4 jaar ideeën voorbeelden - Mama's Meisje blog

Helaas werd Niene aan het einde van de dag weer ziek, maar gelukkig heeft ze de rest van de dag wel kunnen genieten. Het kattenfeestje was super geslaagd en we tellen langzaam af naar de volgende kinderverjaardag!

Wat vind jij van deze meow sweet table en het katten verjaardagsfeestje? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

liefs karin - Mamas Meisje blog

 

 

 

 

Affiliate: disclaimer