Het einde van het schooljaar komt in zicht: tijd om na te denken over een meester- of juffenbedankje! Zelf vind ik het een leuk idee om aan het eind van het schooljaar de leerkracht van mijn kind met een kleinigheidje in het zonnetje te zetten. Van Tuindreef kreeg ik een pakket met fleurige juffenbedankjes waar ik je graag meer over vertel. Lees je mee?

Cadeautje voor juf of meester

Het lijkt wel gisteren dat ik mijn oudste dochter naar school bracht en haar bij het hek uitzwaaide op haar eerste schooldag… Niets is minder waar, want over enkele weken is het einde van het schooljaar daar en tellen we af naar de eerste officiële zomervakantie! Ik blijf het gewoon roepen: wat gaat het snel! Na de zomervakantie gaat Suus naar groep 2 en zal ze een andere leerkracht krijgen. Maar wat heeft ze het fijn gehad bij haar huidige juf! Ik zag vorig jaar rond deze tijd op Instagram al een heleboel leuke ideeën voorbij komen als cadeautje voor juf of meester. Zo kun je zelf aan de knutsel gaan en zijn er ook scholen waarbij een potje gemaakt wordt om één groter cadeau te geven. Ik vind het leuk om een persoonlijk cadeautje mee te geven aan Suus zodat ze dit aan haar juf kan geven. Van Tuindreef kreeg ik een proefpakket met hele fleurige juffenbedankjes en ik vertel je graag waarom ik hier zo enthousiast over ben.

Cadeautje voor juf of meester - Mama's Meisje blog

Kleinigheidje voor juffendag

Urban jungle, plantlady, droogbloemen en noem maar op: ‘groen’ is hipper dan ooit. Waarschijnlijk denk je bij een kleinigheidje voor juffendag al snel aan chocolade, een fles bodylotion of een kaarsenhouder. Maar hoe leuk is het om de juf te bedanken met een bedankje met zaden? De juffenbedankjes van Tuindreef zijn er in diverse varianten, maar hebben één ding gemeen: de juf (of meester natuurlijk) mag zelf aan de slag gaan met het planten van de zaadjes en het verzorgen van de bloemetjes. En zorgen, daar zijn ze goed in! Ze hebben zich niet voor niets een jaar lang, vijf dagen per week, gemiddeld 6,5 uur per dag over jouw zoon of dochter ontfermd. In het proefpakket dat ik ontving zaten zoveel schattige uitvoeringen van zo’n bedankje: er is er altijd wel één geschikt als klein afscheidscadeautje aan het einde van het schooljaar!

bloemzaadjes als traktatie tip ideeën kindertraktatie brievenbus trakteren - Mama's Meisje blog

Tuindreef: ‘bedankt dat je mij liet groeien’

Van zakjes met zaden waarop verschillende teksten staan tot een kaarthouder met zaden in een glazen flesje: ik vind ze allemaal even snoezig. De juffenbedankjes van Tuindreef zijn stuk voor stuk enorm lief en op de bijbehorende kaartjes kan je kind zijn of haar naam schrijven (of misschien zelfs een tekst, afhankelijk van de leeftijd). Bij elk cadeautje voor juf of meester zit een beschrijving zodat duidelijk is hoe de zaadjes geplant en verzorgd moeten worden. Heeft de juf geen tuin? No problemo, de zaadjes kunnen ook prima in een pot op het balkon staan! Prijzen variëren van €1,89 tot €12,95, wat mij betreft dus budgetproof als je voor de lagere prijsjes wilt gaan. De tekst ‘bedankt dat je mij liet groeien’ vind ik verreweg het mooist, maar er zijn een heleboel andere teksten dus voor elk wat wils. Naast juffenbedankjes kun je bij deze prachtige webshop ook terecht voor (brievenbus)bedankjes voor allerlei gelegenheden: kindertraktaties, bruiloften, uitvaarten, afscheid nemen van het werk, Valentijnsdag en diverse feestdagen zoals Pasen, Kerst en Oud & Nieuw. Wij hebben de juffenbedankjes voor dit schooljaar klaar: zo kan ze een zomer lang genieten van dit originele cadeau!

juffenbedankje kleinigheidje voor juf - Mama's Meisje blog

Welke juffenbedankjes uit deze blog vind jij het leukst? En heb jij er wel eens aan gedacht om zo’n bedankje met zaden cadeau te doen? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1

 

 

 

 

Commerciële content: disclaimer