Deze zomer staat in het teken van leuke uitjes! We kunnen er weer één afstrepen, want gisteren gingen we voor de eerste keer naar de bioscoop! Wat een avontuur… We keken naar de nieuwe Juf Roos film: ‘Juf Roos is jarig!’ en vandaag vertel ik er alles over op de blog. Wil je ook kans maken op bioscoopkaartjes voor deze film? Doe dan mee met de winactie op de blog!

De eerste keer naar de bioscoop

Voor alles een eerste keer! En dus togen wij gisteren naar de bioscoop in Enschede om te kijken naar de nieuwe Juf Roos film! Van te voren vertelde ik aan Suus dat we naar een hele grote televisie gingen om naar Juf Roos te kijken. Volgens mij snapte ze niet echt wat ze kon verwachten, maar eenmaal onderweg kon het avontuur beginnen. Thuis heeft ze natuurlijk al meermaals kennis gemaakt met de leuke liedjes van Juf Roos en daardoor verwachtte ik dat het allemaal wel goed zou komen!

Juf Roos is jarig!

Hiep hiep hoera, Juf Roos is jarig! Natuurlijk organiseert ze een gezellig verjaardagsfeestje en iedereen is uitgenodigd. Om het extra feestelijk te maken versiert de grappige buurjongen Gijs de kleurrijke molen waarin Juf Roos woont. Maar Gijs gebruikt veel te veel ballonnen. Tot hun grote schrik stijgt de molen door de vele ballonnen zomaar op, met Juf Roos en Gijs er nog in! Ze worden door de vliegende molen meegevoerd op een spannend avontuur over de hele wereld. Zullen ze nog wel op tijd terug zijn om in de klas van Juf Roos te trakteren? Ga samen met Juf Roos en Gijs mee op reis in hun allereerste bioscoopfilm!

collage Juf Roos film bioscoop is jarig bioscoopfilm ervaring review beoordeling voor peuter - Mama's Meisje blog

Juf Roos film

Eenmaal in de bioscoop leverden we onze kaartjes in en gingen we op zoek naar onze stoelen. Tip: er zijn speciale zitverhogers waarop kleine kinderen kunnen zitten. Hierdoor hebben ze een goed zicht op het beeldscherm. Toen de voorstukjes begonnen, was het geluid vrij hard en daar schrok Suus een beetje van. Maar toen de Juf Roos film eenmaal startte, was het geluid wat zachter en kon de pret beginnen. Ik verklap natuurlijk niet teveel, maar het is een hele vrolijke film die helemaal aansluit bij de belevingswereld van kleine kinderen. Natuurlijk zien we niet alleen Juf Roos, maar ook Gijs en samen beleven ze een spannend avontuur. Ze zingen een heleboel leuke liedjes waarop Suus vrolijk meezong en klapte in haar handen. De film duurt 60 minuten en in de bioscoop waar wij de film bekeken, was er een korte pauze van 10 minuten. Precies lang genoeg dus! Ik vind dit uitje echt een leuke tip voor de zomervakantie, op een regenachtige dag bijvoorbeeld!

Juf Roos is jarig filmposter - Mama's Meisje blog

WIN: 2×2 kaarten voor ‘Juf Roos is jarig!’

Niet alleen wij mochten een bezoekje brengen aan de Juf Roos film: we mogen ook 2×2 kaartjes + een boekje weggeven! Wil jij kans maken op 2 kaartjes voor de film ‘Juf Roos is jarig!’? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op deze bioscoopkaartjes en het boekje
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 14 augustus 2019. De winnaar krijgt uiterlijk 18 augustus bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.