Heb jij je vriendenboekjes van vroeger nog? Ilse wel en ze bladert er nog regelmatig in! Voor Mama’s Meisje mocht zij haar dochter verblijden met het ‘Ik hou van eenhoorns vriendenboek’ van Deltas. Vandaag vertelt Ilse waarom dit een musthave is én mogen we er ook eentje weggeven! Doe jij mee?

Twinkelende Sterrenvlucht

Mijn oudste dochter zat nog maar net op de basisschool toen de eerste vriendenboekjes mee naar huis kwamen. Ik heb al heel wat soorten voorbij zien komen maar eerlijk is eerlijk, zo’n leuke als dat zij nu heeft heb ik nog niet eerder gezien: het ‘Ik hou van eenhoorns’ vriendenboekje van Deltas. Het vriendenboekje ziet er niet alleen heel leuk uit (eenhoorns, ijsjes, regenbogen en geglazuurde donuts, need I say more?), de inhoud is ook net even anders dan bij de meeste vriendenboekjes. Zo kunnen de vriendjes en vriendinnetjes bijvoorbeeld niet alleen hun eigen naam invullen maar ook hun eenhoorn naam, die je kunt samenstellen door een overzichtje voor in het vriendenboekje. Mijn dames gaan dus tegenwoordig door het leven als ‘Twinkelende Sterrenvlucht’ en ‘Fonkelende Boterbloem’. Ook is er ruimte voor het maken van een mooie tekening, wat mijn dochter dan wel weer heel leuk vindt omdat ze zelf nog niet kan schrijven maar zo toch kan bijdragen aan het geheel. Daarnaast is zo’n vriendenboekje natuurlijk ook enorm leuk om te bewaren voor later. Ik blader ook nog regelmatig door mijn vriendenboekjes en poëziealbums… maar daar stonden geen eenhoorns, ijsjes, regenbogen en donuts op ;-)

vriendenboekje eenhoorns - Mama's Meisje blog

‘Ik hou van eenhoorns vriendenboekje’ (ISBN: 978-90-447-5625-8, Uitgeverij Deltas) is verkrijgbaar voor €12,50 bij de boekhandel en online.

WIN: eenhoorn vriendenboekje van Deltas

Niet alleen Ilse en haar meiden werden verblijd met dit mooie vriendenboek. We mogen ook één lezer blij maken met een exemplaar van ‘Ik hou van eenhoorns vriendenboek‘.  Wil je kans maken op dit vrolijke boek? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op dit eenhoorn vriendenboekje
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 31 juli 2019. De winnaar krijgt uiterlijk 4 augustus bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

vriendenboekje met unicorns - Mama's Meisje blog