Hieperdepiep hoera! Suus is vandaag 1 jaar geworden! Een paar weken geleden vertelde ik jullie dat we een cakesmash shoot voor Suus hadden laten maken. Normaal gesproken post ik geen foto’s van Suus op mijn openbare social media kanalen, maar voor deze keer maak ik een uitzondering. Fotocredits: Lisette Lubbers.

Cakesmash Fotoshoot door Lisette Lubbers

De outfit had ik al een paar maanden klaarliggen en na overleg met Lisette besloot ik dat mint en zachtroze dé kleuren moesten worden. Ik ben superblij met het resultaat en natuurlijk heel trots op mijn mooie meisje!

Lisette Fotografie 7574

Lisette Fotografie 7583

Lisette Fotografie 7602

Lisette Fotografie 7669

Het jurkje is van Primark en het haarbandje van Tuutsjes. Natuurlijk heeft mevrouw Konijn ook haar modelskills laten zien. Meneer Konijn was helaas te licht voor op de foto. Er zijn nog véél meer foto’s, maar die houden we lekker voor onszelf. Ik vertelde al eerder op de blog waarom ik een cakesmash zo leuk vind. Ben heel blij dat we deze foto’s hebben laten maken!

Heb jij een fotoshoot of cakesmash gedaan bij de eerste verjaardag van je kindje? Waarom wel of waarom niet? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin 1