Zindelijkheidstraining: een fase van verandering in het leven van je kleintje! Hoe leuk is het om dan een boekje te hebben waarin een klein konijntje ook moet leren op het potje te gaan? Ilse vertelt er vandaag over op de blog en we mogen ook een exemplaar weggeven! Lees je mee?

Boekje bij zindelijkheidstraining

Zindelijkheidstraining, het is en blijft een dingetje en de frustraties kunnen soms hoog oplopen. Met het boekje ‘Hoera, ik ga op het potje!’ van Uitgeverij Deltas kan je de druk wat van de ketel halen en wordt op het potje gaan misschien wat aantrekkelijker voor je kleine dame of heer. Het boek bevat een leuk verhaal over het kleine konijntje Huppel die moet leren om naar het potje te gaan. Maar eigenlijk heeft Huppel hier niet zo veel zin in en is een luier toch veel makkelijker…?

20181009 131139

Potjesdiploma

Het verhaal van Huppel leert je kleine dat ongelukjes niet erg zijn en dat op het potje plassen of poepen iets is om erg trots op te zijn. Bij het boek zit ook nog een poster met daarbij een stickervel zodat je kindje elke keer nadat hij of zij naar het potje is geweest een sticker kan plakken. En als alle vakjes op de poster vol zitten, zit er achter in het boek een heus ‘potjesdiploma’ waarop de je de naam van je kindje en de datum van afgifte in kunt vullen. Leuk voor je kleintje maar natuurlijk ook om te bewaren voor later. Echt leuk of makkelijk wordt zindelijkheidstraining voor de meeste mensen denk ik niet maar boekjes zoals ‘Hoera, ik ga op het potje!’ maken het op zijn minst iets minder erg ;)

‘Hoera, ik ga op het potje!’ (Uitgeverij Deltas, ISBN: 9789044753103) is verkrijgbaar voor €7,95 in de boekhandel en online

20181009 114055

WIN: Hoera, ik ga op het potje!

We mogen ook één lezer blij maken met een exemplaar van ‘Hoera, ik ga op het potje!‘.  Wil je kans maken op dit leuke boek? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op dit boek
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 24 oktober 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 28 oktober bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

liefs ilse

 

 

 

 

 

Review kinderboek hoera ik ga op het potje zindelijk zindelijkheid - Mama's Meisje blog