Op de verjaardag van Suus kwamen we erachter dat we wel een heel bijzonder kadootje voor haar hebben. Ze moet er nog eventjes op wachten, maar ein-de-lijk mogen we het grote nieuws met de hele wereld delen! Hoera, ik ben zwanger!

Suus wordt grote zus!

Jippie, Suus wordt namelijk grote zus! Als alles goed mag gaan, worden wij in maart 2018 weer papa en mama van ons tweede kindje! De afgelopen maanden was het super moeilijk om me stil te houden, al was het nog moeilijker om de zwangerschap verborgen te houden. Met mijn oversized t-shirts probeerde ik mijn buikje nog te verhullen maar ik dij al behoorlijk uit. Je kunt er niet meer omheen: babybump alert!

SAM 3280

 

Zwanger worden

In maart besloten we rondom Suus haar eerste verjaardag weer te proberen om zwanger te worden. Ik gebruikte geen anticonceptie en in juni lieten we de boel de boel. Het is dus best snel gegaan want het was direct raak. Daardoor ging ik een beetje doemdenken: het kan toch niet waar zijn dat we bij beide zwangerschappen zoveel geluk hebben? We voelen ons dus echt heel dankbaar en blij dat dit ons weer gegund is.

SAM 3281

 

Bijkletsen over het eerste trimester

In de komende dagen lees je op de blog meer over het moment van de zwangerschapstest, updates over het eerste trimester en geef ik jullie een kijkje mee met de eerste echo’s die ik al heb gehad. Ik zal jullie dus nog uitgebreid bijpraten en de blog zal de komende tijd behoorlijk in het teken staan van allerlei preggo spam. #sorrynotsorry

Ik ben heel blij om dit vandaag met jullie allemaal te kunnen delen!

Liefs Karin

 

 

 

 

 

IMG 5895 001