Niets is leuker dan het stylen en inrichten van de kinderkamers… Tenminste, dat vind ik! Met de nieuwe HEMA kinderkamer collectie doe je weer een heleboel toffe inspiratie op, kijk maar mee!

Kids home assortiment van HEMA

In het afgelopen jaar mocht ik maar liefst drie keer mijn gang gaan met het stylen en inrichten van de kinderkamers. Echt, het is één van mijn favoriete dingen om te doen en met gezinsuitbreiding was het noodzakelijk, maar zeker géén straf. Toen ik gister de zondagse foldertips voor op Instagram maakte, spotte ik al enkele superleuke items in de folder van HEMA. Vanochtend opende ik mijn mailbox en zag ik een persbericht over de nieuwe HEMA kinderkamer collectie. Er zit zoveel leuks tussen, dat ik het bijna jammer vind dat onze verbouw- en veranderprojectjes alweer klaar zijn! Het nieuwe kids home assortiment van HEMA staat in de top 3 van najaarsmusthaves, dus ik zeg: rennen! Kijk maar:

nieuwe kids home assortiment van HEMA - Mama's Meisje blog

Bosdieren en herfstige kleuren

Als je goed hebt opgelet, kun je concluderen dat terra dé kleur van 2020 is. Deze aardetint is helemaal hip en vind je overal in terug: kleding, beautyproducten en ook in de HEMA kinderkamer collectie. Het thema van de collectie is namelijk bosdieren en zit vol met herfstige kleuren. Eekhoorntjes, wasberen, konijnen en vossen: er zijn verschillende items versierd met illustraties van deze wollige beestjes en dat staat ontzettend vrolijk! Van beddengoed tot opbergdozen (eekhoorn en wasbeer variant, €8 per set van 3 stuks) en van een meetlat (€9) tot muurstickers (wasbeer en eekhoorn variant, €4 per 4 stuks): alles matcht perfect met elkaar en er ontstaat al snel een knus en gezellig sfeertje.

Kinderborden kinderbestek HEMA - Mama's Meisje blog

Met de kids in de keuken

De herfstvakantie staat weer voor de deur, tijd om leuke dingen te doen! Op ons lijstje staat ’taart bakken’, daar maak ik mijn dames ontzettend blij mee. HEMA heeft allerlei nieuwe items om met de kids in de keuken aan de slag te gaan! Denk aan een bakset speciaal voor kinderen (€8,50), een pollepel (€1,75), placemats (€3) en kinderborden en -bestek. Ook deze spullen zijn allemaal uitgerust met de vrolijke dierenillustraties in herfstkleuren.

bakspullen voor kinderen - Mama's Meisje blog

Klapkratkar

Onmiskenbaar een woontrend die naar mijn idee bij bijna álle winkels wel verkrijgbaar is (geweest): de klapkratjes! Ook HEMA heeft ze al een tijdje in haar kinderkamer collectie, in verschillende kleuren én met de mogelijkheid om er letters op te bevestigen. Maar nu is er iets nieuws, namelijk de klapkratkar. Spreek dat woord maar eens 10 keer achter elkaar foutloos uit :) Met de klapkratkar (€35) kun je de kratjes makkelijk vervoeren of opbergen. De wielen zijn gemaakt van rubber waardoor het geen krassen veroorzaakt en de kar kan door middel van een touw voortgetrokken worden. Ideaal om er een lesje ‘opruimen voor beginners’ in te gooien!

Klapkratkar HEMA blokkenkar houten kar speelgoedkar - Mama's Meisje blog

Meer informatie en inspiratie over de nieuwe HEMA kinderkamer collectie vind je hier! Ik vind de nieuwe collectie erg mooi en denk dat de items best snel kunnen gaan. Ik zie ook potentiële cadeautjes, zoals de opbergdozen, meetlat of bakset voor de jarige Jobben en Jetten óf voor op het 5-december lijstje. Ideeën genoeg!

Wat vind jij van de nieuwe HEMA kinderkamer collectie? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1