Het aftellen is al een tijdje begonnen… Suus kan écht niet wachten tot ze eindelijk naar de basisschool mag! Ik vroeg de gratis Schoolbox voor groep 1 aan en laat je in deze blog zien wat er allemaal in zit… Kijk je mee?

Bijna naar de basisschool

Je zult maar jarig zijn in de laatste week vóór de zomervakantie… Arme Suus! Ze vraagt me nu al bijna dagelijks wanneer ze eindelijk naar de basisschool mag en als ze dan eindelijk 4 jaar is, moet ze ook nog een lange vakantie wachten voordat ze eindelijk mag beginnen in groep 1. Om het wachten een beetje ‘dragelijker’ te maken, vroeg ik de gratis Schoolbox voor groep 1 aan. Deze kun je aanvragen via de website van Mijn Schoolbox en afhalen bij één van de filialen van Top1Toys in Nederland. Gaat of zit jouw kindje dus in groep 1? Dan kun je de Schoolbox vanaf 2 maanden vóór de allereerste schooldag aanvragen. Dit mag ook de eerste wendag op de basisschool zijn. Wij haalden de Schoolbox op en Suus was erg nieuwsgierig: wat zit er in? Kijk maar mee!

mijn schoolbox voor groep 1 gratis aanvragen basisschool unboxing - Mama's Meisje blog

Wat zit er in de Schoolbox?

Na het invullen van het aanvraagformulier op de website, ontvang je een activatiemail in je inbox. Klik op de ‘Activeren’ button in deze mail, waarna je aanvraag is afgerond. Vervolgens ontvang je een mail op het moment dat de Schoolbox voor je klaarstaat. Hier kan dus een tijdje overheen gaan! In deze mail staat een code die je kunt uitprinten of op je telefoon kunt laten zien wanneer je de Schoolbox ophaalt. De spelregels voor het ophalen van de Schoolbox zijn duidelijk vermeld: laat de code zien én neem je kind mee bij het afhalen van de gratis Schoolbox. Suus ging samen met papa op pad naar Top1Toys in ons dorp en was helemaal blij toen ze met haar verrassing thuiskwam. Wat zit er in de Schoolbox? (De inhoud van de box kan verschillen)

 • Exemplaar van Bobbi + speciale aanbieding voor een abonnement
 • Lego bouwpakketje
 • Dobble demoversie
 • Squla kaartspel Koppie Koppie
 • Klein potje klei van Play-Doh
 • Spin Master verpakking Kinetic Sand
 • Maped Colorpeps Gel
 • Paw Patrol groeimeter (poster)
 • Mijn Schoolbox voucher om een andere (bijna) basisschoolkandidaat te attenderen op deze gratis box
 • Top1Toys sleutelhanger
 • Kortingsbon van €5 per persoon bij Plopsa (voor maximaal 5 personen geldig)
 • Play mais
 • Top1Toys cadeaubon t.w.v, €2,50 (in te leveren bij bestedingsbedrag vanaf €10)
 • Lineaal + folder Zell am See Kaprun
 • Squla kortingsbon t.w.v. €10 (minimale bestelwaarde €70)

inhoud gratis schoolbox wat zit er in - Mama's Meisje blog

Gratis Schoolbox = blije kleuter!

Oké, eerlijkheid gebied te zeggen dat ik niet goed wist wat ik moest verwachten van deze box. Het grappige is dat het net samenviel met het ophalen van de gratis zwangerschapsboxen en daarom waren we hier de laatste tijd flink aan het unboxen. Toch vond ik het de moeite waard om ‘m op te halen, want gratis Schoolbox = blije kleuter! Ze is er echt heel blij mee en ook al zitten er in mijn ogen alleen wat kleine proefverpakkingen in, zij is tevreden en daar gaat het om. Zo hadden wij tot nu toe nog geen kinetisch zand in huis, maar ze heeft er leuk mee gespeeld en wie weet krijgt ze zoiets voor haar verjaardag. Het staat in ieder geval genoteerd op haar verlanglijstje. Ook spelen met klei blijft favoriet! Het enige waar ik niet zo om stond te juichen, was die Colorpeps gelpen. Werkelijk álles was rood, van trui tot broek en van handen tot de tafel. Helaas heb ik niet alle vlekken eruit gekregen dus een kleine waarschuwing is op z’n plaats. Verder mocht ik de Schoolbox zelf van Suus absoluut niet weggooien, dat geeft denk ik wel aan dat ze erg bezig is met de basisschool en dat ze deze box daar echt aan gekoppeld heeft. Ze stopt er nu steeds tekeningen in en losse prulletjes. Ze moet nog héél lang wachten, maar na de zomer is het eindelijk zover en gaat ze naar groep 1. Gaat jouw kindje binnenkort starten in groep 1 of zit hij/zij er op dit moment al in, dan vind ik de gratis Schoolbox zéker een aanrader om aan te vragen!

Heb jij de gratis Schoolbox voor groep 1 al opgehaald? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1

 

 

 

 

Pinterest mijn schoolbox gratis cadeaubox voor kleuters in groep 1 - Mama's Meisje blog