Ik mocht de gratis BabyBox van Etos ophalen en laat vandaag zien wat er allemaal in zit. Is het de moeite van het ophalen waard? Lees en kijk maar mee!

Gratis pakketten

Toen ik zwanger was, kon ik niet wachten tot ik alle leuke gratis pakketten mocht ophalen: de ZwangerBox, de Blije Doos, de Kruidvat Baby&Mama tas en de babydoos van Baby-Dump. Ik was alweer vergeten dat ik ook een BabyBox mocht ophalen, tot ik een herinneringsbrief in de bus kreeg! Dus toog ik naar de Etos en heb de BabyBox opgehaald. Ik laat jullie zien wat er allemaal in zat, dus: Unboxing de BabyBox!

Inhoud van de Etos BabyBox

De BabyBox kun je ophalen als je kindje eenmaal geboren is. Je krijgt daarvan automatisch een berichtje middels een brief, waarmee je naar de winkel kunt gaan om deze te verzilveren. Ik was erg benieuwd naar de inhoud van de Etos BabyBox!

UPDATE: Inmiddels heeft Etos zelf een gratis babydoos ontwikkeld waarvan je de inhoud in dit gratis zwangerschapspakketten overzicht kunt bekijken!

Het is altijd weer een verrassing, want de inhoud van de box kan verschillen! Er zaten enkele samples in van Sudocrem, Inoli badolie, Elmex tandpasta en Inna Suncare.

Cote 100%

Enkele tijdschriften: de Ouders van Nu en Beau Monde

Cote 100%

Aan Papa is ook gedacht: een Gilette Fusion scheermes

Cote 100%

Billendoekjes

Een pak billendoekjes van Etos. Die had ik nog niet geprobeerd, dus dat is leuk! Sinds kort heeft Etos ook haar luiers vernieuwd. Ik heb er gelijk een pak van meegenomen om ze te testen. Een review hiervan komt nog online!

Cote 100%

En tot slot een proefverpakking van de Pampers Baby Dry maat 3. Ook een handige kortingsbon, waardoor je direct €4 kassakorting krijgt op je aankoop.

Cote 100%

Dat was de BabyBox, ik vind het altijd weer leuk om zulke kadootjes te krijgen!

Benieuwd naar de inhoud van meer gratis babydozen? Ook unboxte ik de Kiekeboebox van PLUS!

Wat vind jij van de gratis BabyBox? Verschilde de inhoud van deze Etos box met die van jou? Laat het weten in de reacties of op Facebook of Instagram!