De feestdagen zijn inmiddels weer voorbij, maar na deze gezellige maar vooral drukke en chaotische dagen heb ik echt even behoefte aan een momentje voor mezelf. Zoals jullie weten ben ik dol op beauty en het uitproberen van nieuwe producten. Ik kreeg de Goodiebox en laat vandaag zien wat er allemaal in zat én wat ik ervan vind! Lees je mee?

Een mama me-time momentje

In de zomer was ik aanwezig bij het Stokke Event in Zandvoort en daar maakte ik voor het eerst kennis met de Goodiebox. De box kun je maandelijks ontvangen en deze bevat, aan de hand van een door jouw ingevuld profiel, vijf tot zeven nieuwe beautyproducten. Aangezien ik zelf een enorme fan ben van beauty én van een goede dosis me-time op z’n tijd, was ik gelijk enthousiast over dit concept. Als mama’s zijn we al druk genoeg en hebben we heel wat balletjes hoog te houden. Iedere mama verdient wat tijd voor zichzelf en om te ontspannen. Ik doe dat door lekker te tutten met verzorgingsproducten of make-up en daarvoor is de Goodiebox een leuke houvast. Vorige week ontving ik The Reflection Box en vandaag laat ik zien welke producten erin zaten.

Review Goodiebox The Reflection Box make-up verzorging beauty ervaring maandelijks abonnement beoordeling - Mama's Meisje blog

Balance Me – Vitamin C Repair serum

Ik reinig mijn huid trouw twee keer per dag en smeer er daarna een dag- of nachtcrème op, afhankelijk van het tijdstip ;) Maar soms kan mijn huid wel een oppepper gebruiken, zeker na de drukke feestdagen in combinatie met het slaaptekort van de laatste tijd. Dit serum van Balance Me bevat hyaluronzuur en vitamine c, verstevigt de huid, behandelt pigmentatie (yes please!) en zorgt voor een gelijkmatige teint. Na mijn reinigingsroutine gebruikte ik dit serum en hoewel ik niet echt weg ben van de geur (het doet me denken aan citronella), voelt het lekker fris en trekt het redelijk snel in. Het duurde even voordat het laatste plakkerige laagje wegtrok, maar daarna breng ik mijn crème aan. Een gelijkmatige teint kan ik niet bespeuren, maar ik heb dan ook vrij veel pigmentvlekken in mijn gezicht.

Goodiebox Balance Me Vitamin C Repair Serum - Mama's Meisje blog

Lord and Berry – Paillettes Eye Pencil

Oogpotlood: ‘vroeger‘ hoorde dit bij mijn dagelijkse routine, maar tegenwoordig gebruik ik het alleen nog bij feestjes, gelegenheden en leuks waarbij ik net even wat meer make-up gebruik dan the usual. Ik breng het dan altijd maar tot halverwege mijn ooglid aan, een tip die ik een keer gelezen heb zodat je oog niet optisch kleiner wordt. Het oogpotlood dat in de Goodiebox zat is van Lord and Berry en bevat kleine glittertjes. Deze zie je trouwens niet echt terug bij het aanbrengen, is mijn ervaring. En dat vond ik persoonlijk niet erg. Dit oogpotlood kun je zo subtiel aanbrengen, maar door meerdere laagjes te zetten ook wat donkerder aanbrengen. Ik vind het een fijne toevoeging aan mijn stash en ideaal voor verschillende gelegenheden!

Goodiebox Lord and Berry - Paillettes Eye Pencil - Mama's Meisje blog

Rituals – Ritual of Ayurveda Dry Body Oil

Als bezitter van een droge huid probeer ik regelmatig nieuwe smeersels uit. Ik heb wel een aantal fijne merken waar ik graag op terugval, maar maak ook graag een uitstapje. Mijn huid is vrij droog, maar niet gevoelig en ik kan daardoor van alles uitproberen! Een van mijn favoriete merken is Rituals en lucky me, want deze Goodiebox bevat een olie die afkomstig is uit de Ritual of Ayurveda lijn en niet alleen voor je huid, maar ook voor je haar geschikt is. De olie ruikt zoetig met een pittige ondertoon en ik had maar weinig nodig om mijn huid mee in te smeren, dus zuinig in gebruik! Deze olie trekt snel in en laat geen vettig laagje achter, dat vind ik een pluspunt. Ik heb het ook in de punten van mijn haar gesmeerd, maar dat was geen succes. Ik heb vrij dun haar en dat gaat niet zo goed samen met olie. Daarna was het namelijk nogal vet en moest ik het weer wassen. Als huidolie ben ik echter wel tevreden.

Goodiebox Rituals - Ritual of Ayurveda Dry Body Oil - Mama's Meisje blog

GOSH – Effect Powder

Als je feestdagen zegt, dan zeg je glitters, dus erg logisch dat een prachtige shiny oogschaduw niet kon ontbreken uit deze box. Wel moest ik even opzoeken waar ik deze Effect Powder van GOSH voor kon gebruiken, want de verpakking wijst niet echt voor zich. Het potje is iets minder handig in gebruik, maar als het eenmaal zit: mooi!

Goodiebox Gosh Effect Powder review - Mama's Meisje blog

Bellápiere Cosmetics – Pro Concealer Palette

Moeders de vrouw werkt eigenlijk alleen met foundation en een poeder voor een matte finish. Natuurlijk heb ik wel een concealer palette in de kast liggen, maar eerlijk gezegd heb ik het nog nooit gebruikt. Speciaal voor de gelegenheid dook ik de badkamer in mét een tutorial van Nikkie en ging aan de slag met deze concealers. De drie verschillende kleuren werken onzuiverheden weg en internet staat vol met allerlei voorbeelden en handleidingen. Als je dus, net als ik, niet weet hoe: Google is your friend. Ik moet nog wat oefenen en kwam er achter dat de huidskleur uit dit palette niet helemaal mijn teint is, maar verder ben ik wel tevreden over het effect. Deze uitgebreide manier van opmaken zou ik voor uitjes, feestjes en gelegenheden bewaren, maar ik vind het wel superleuk om te doen.  Als mama ben ik al blij als er ’s ochtends foundation en mascara op zit, dus elke dag is misschien wat te hoog gegrepen ;)

Goodiebox Bellápiere Cosmetics - Pro Concealer Palette - Mama's Meisje blog

 

Ken jij de Goodiebox al? Gun jij jezelf wel eens een beautymomentje en welke producten gebruik je dan het liefst? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram

september 9 2019 2 00 pm findlay residence

 

 

 

 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking