Op Instagram zag ik een oproepje van Friends of the Brands. Eind maart organiseerden zij in Amsterdam The White Dinner, waar ruim 50 Bekende Nederlanders en top social influencers voor werden uitgenodigd. Via Instagram verlootte Friends of the Brands de laatste overgebleven Goodiebag. It was my lucky day, want ik werd als winnaar gekozen en laat je vandaag zien wat er allemaal in die Goodiebag zat!

Strandlaken – All Time Favourites Amsterdam

Goodybag Friends of the brands

Wie me al een tijdje volgt, weet dat ik ontzettend van het strand houd. Deze beauty gaat zeker mee op onze vakantie naar Texel ennnnnn hopelijk ook snel naar Curaçao ;) Lekker groot, een mooie print en fijne kwaliteit!

Primum Elixer & Brilliant Touch – Hannah

Dat ik fan ben van de producten van Hannah moge duidelijk zijn. Begin april werd ik nog heerlijk in de watten gelegd tijdens de Hannah Xperience. De Brilliant Touch smeer ik dagelijks op mijn huid en ik zal er binnenkort uitgebreid meer over vertellen!

SAM 2366

Primum Elixer is helemaal nieuw voor mij. Het is een milde peeling op basis van amandelzuur en geschikt voor de gevoelige en donkere huidtypes. Het kan gedurende de zomermaanden gebruikt worden. Ik neem deze zeker mee in mijn routine!

The Rose Scrub – ROOS Cosmetics

The Rose Scrub is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en de opvallendste is wel koffie. ROOS Cosmetics maakt namelijk Coffee Scrubs en deze Rose Scrub is speciaal voor babes… Ik ben ontzettend benieuwd naar het effect op mijn huid!

Goodybag Friends of the brands1

Sports Belt – Avanca

Deze fitness en running riem is de ideale oplossing om mijn sleutels en mp3-speler in te bewaren tijdens het sporten. Ik wil binnenkort weer beginnen met hardlopen en volg dan een trainingsschema via mp3-speler. Voorheen deed ik die altijd in mijn broekzak, waardoor ik het ding regelmatig onderweg verloor (gelukkig hoor je dat wel direct, omdat de muziek stopt…). Dit lijkt me een stuk comfortabeler en handiger!

Giftcard –  OMODA

SAM 2377

Met deze giftcard kan ik iets moois uitzoeken in de webshop van Omoda. Héél blij mee!

Luxurious Volume – John Frieda

Volume, daar heeft mijn dunne haar een chronisch tekort aan. In de goodiebag zat een shampoo om mijn haar mee te wassen en een volumiser die ik na het wassen, voor het föhnen kan aanbrengen. Beide van de Luxurious Volume lijn, die ik nog niet heb geprobeerd. Ben erg benieuwd!

Porridge Fruity date – Rude Health

Deze havermout met zachte gedroogde stukjes fruit van Rude Health bevat geen zout of geraffineerde suikers en heeft een hoog vezelgehalte. Een ideale start van de dag!

Goodybag Friends of the brands2

Spray Gel & Instant Sunless Lotion – Australian Gold

De Spray Gel van Australian Gold heeft een factor 30, waardoor de spray voldoende bescherming biedt tegen UvA en UvB straling. Maar door de bronzers die de spray bevat, word ik straks nog sneller en dieper bruin. Ik heb al vaker producten van Australian Gold gebruikt. De zelfbruiner Instant Sunless Lotion echter nog niet, maar ga ik eens uitproberen!

SAM 2379

 

JAN Magazine

Shame on me, maar ik heb JAN Magazine nog nooit gelezen. Ik heb het mei-nummer gekregen en voel me nu verplicht een uurtje me-time in te lassen: kopje thee, chocolade én JAN natuurlijk ;) Heeull vervelend!

 

 

 

 

 

Contour Kit – Anastasia Beverly Hills

Contouren (shapen) houdt in dat je je gezicht meer vorm geeft door middel van make-up. Door diepte aan te brengen, accentueer je bepaalde delen in je gezicht waardoor het meer ‘vorm‘ krijgt. Er zijn verschillende manieren van contouren, met een poeder krijg je een subtiel effect. Ik moet nog even oefenen op dit gedeelte, maar ik weet wel dat de producten van Anastasia Beverly Hills top of the bill zijn. Dat gaat dus helemaal goed komen!

Goodybag Friends of the brands3

Lippenbalsem – Belweder

Deze lippenbalsem van Belweder heeft een bijzondere look. Het is een bolletje en als je het opendraait, komt er een soort bolletje lippenbalsem tevoorschijn. Ik vind het hygiënisch en makkelijk in gebruik. Deze rode verpakking bevat een balsem met zwarte bessenolie, Sheabutter en Q10. Inmiddels heb ik ‘m in mijn tas gemikt!

Fiji Collection – OPI

Nagellak kun je nooit genoeg hebben. Deze zomerse kleurtjes van OPI komen goed van pas: gelakte nagels in mijn slippers heb ik met mooi weer altijd! De namen van de kleurtjes (v.l.n.r): Getting Nadi On My Honeymoon, Living On The Bula-Vard!, Two-Timing The Zones en Is That A Spear In Your Pocket? Origineel!

Ik ben ontzettend verwend met deze goedgevulde goodiebag! Nogmaals een bedankje aan Friends of the Brands :D

Liefs Karin