Unicorns, I love them! Wie wordt er nu niet blij van eenhoorns en glitters? Ilse ontving van Deltas ‘Mijn glitterboek vol eenhoorns’ en dit was natuurlijk een groot succes bij haar meisjes. Vandaag vertelt ze er alles over en we mogen ook een exemplaar weggeven! Lees je mee?

Eenhoorns en glitters!

Bij ons thuis zijn er een aantal zaken die bij de kids altijd scoren, waaronder eenhoorns en glitters. Ik had dan ook twee hele blije kindje toen ik ’s avonds voor het slapen gaan ‘Mijn glitterboek vol eenhoorns’ van Uitgeverij Deltas tevoorschijn toverde. Een interactief boekje vol met, hoe kan het ook anders, eenhoorns en glitters!

Mijn glitterboek vol eenhoorns Uitgeverij Deltas review - Mama's Meisje blog

Plaatjes met pailletten

Mijn glitterboek vol eenhoorns‘ is een boekje met een aantal korte rijmpjes voor kinderen vanaf een jaar of 2. Naast de leuke rijmpjes heeft iedere pagina ook een plaatje met pailletten die door middel van wrijven van kleur veranderen. Eenhoorns, glitters en ook nog eens actief deelnemen aan het verhaal. Dé ingrediënten die er bij ons thuis voor gezorgd hebben dan wij minstens 3 keer per dag het boekje voorlezen aan de kids en het verveelt ze niet. Sterker nog, ze kennen sommige rijmpjes al uit hun hoofd! Heb jij ook zo’n eenhoorn-glitterfan thuis? Dan is dit boekje bij jullie thuis vast ook een groot succes!

review boek kinderboek voorleesboek eenhoorns pailletten glitters - Mama's Meisje blog

WIN: ‘Mijn glitterboek vol eenhoorns’!

Niet alleen Ilse en haar meiden werden verblijd met dit mooie glitterboek. We mogen ook één lezer blij maken met een exemplaar van ‘Mijn glitterboek vol eenhoorns‘.  Wil je kans maken op dit vrolijke boek? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op dit glitterboek vol eenhoorns
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 29 mei 2019. De winnaar krijgt uiterlijk 2 juni bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.