Op de wensenlijst: een gegraveerde ketting van KAYA Sieraden! Ik mocht iets voor mezelf en iemand anders uitzoeken én ik mag €50 shoptegoed weggeven! Doe je mee?

Kerstcadeau idee voor vrouw

Welke vrouw wordt er nu niet blij van nieuwe bling bling? Ik behoor tot de categorie ‘ekster’: ik ben dol op shine, draag graag sieraden en het liefst met een betekenis. Door mijn zwangerschappen heb ik van veel ringen afscheid moeten nemen: ze passen helaas niet meer dus ik bewaar ze voor mijn dochters. Ook merk ik dat mijn smaak en stijl in de loop van de tijd wat veranderd is. Vroeger droeg ik veel statement sieraden: opvallend en met bijzondere kleuren of vormen, vandaag de dag houd ik het liever wat simpeler en persoonlijker. Eerder al ontving ik van KAYA Sieraden een mooie ketting en daar kreeg ik ontzettend veel complimenten over. Onder andere van mijn zusje: zij vond mijn gegraveerde ketting met de initialen van mijn kinderen echt prachtig! In de aanloop naar de feestdagen mocht ik niet alleen zelf iets uitkiezen van KAYA Sieraden; ik mocht ook iemand anders verrassen met een mooi item uit hun collectie. Van initialen ketting tot een ring met geboortesteen: er is voor elk wat wils. Ik laat je graag zien wat ik voor mezelf én mijn zusje uitzocht!

Kerstcadeau idee vrouw - Mama's Meisje blog

Gegraveerde ketting

Voor mezelf ben ik al slecht in keuzes maken, maar als ik een cadeautje voor iemand anders mag uitkiezen dan twijfel ik nog erger! Wilde ik voor mijn zusje een bedelarmband samenstellen of ging ik toch voor oorbellen? Uiteindelijk besloot ik haar dezelfde gegraveerde ketting te geven als ik ook heb: een ketting met initialen. Bij deze ketting kon ik kiezen tussen zilver, verguld of rosé verguld en er zijn tot 4 initialen mogelijk. Ook kon ik kiezen uit verschillende typen en maten ketting. Ik heb voor ons beide dezelfde ketting gekozen, maar zoals je ziet heb ik voor mezelf een andere hanger genomen. Mijn keuze viel op de ketting met een geboortebloem boeket ‘beaded disc’. Bij deze ketting kun je kiezen voor zilver of rosé verguld en kun je tot 4 geboortebloemen toevoegen. Ik heb de geboortebloemen van mezelf en van de kinderen gekozen: Aster (september – ik), Waterlelie (juli – Suus), Narcis (maart – Niene) en Lelietje (mei – Linn). Ik ben ontzettend blij met het resultaat en draag deze ketting met trots. Mijn zusje was ook heel blij verrast met dit persoonlijke cadeau, een mooie optie om cadeau te geven aan tijdens de feestdagen, voor een verjaardag of bij een geboorte!

Gegraveerde ketting graveren initialen geboortebloem - Mama's Meisje blog

WIN: €50 KAYA Sieraden shoptegoed

En iets cadeau geven voor de feestdagen, dat is precies wat ik nu ook mag doen! Ik mag namelijk €50 shoptegoed van KAYA Sieraden weggeven, hoe tof is dat?! Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je wilt winnen en waar jij het shoptegoed aan zou willen besteden. Je mag voor een gegraveerde ketting gaan, maar iets uit een andere categorie is natuurlijk ook mogelijk!
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 21 december 2022. De winnaar krijgt uiterlijk 23 december bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

liefs karin - Mamas Meisje blog

 

 

 

 

Commerciële content: disclaimer