Zij laat het hartjes regenen! Geboortenieuws: daar is ze dan, ons lieve mooie meisje is geboren en ik geef je een korte update op de blog!

Ons tweede dochtertje is geboren!

Daar is ze dan! Op 20 maart 2018 om 23:29 uur is onze dochter en zusje geboren:

Niene

Ze is 51 centimeter lang en woog bij de geboorte 4535 gram. Wij blijven nog even in het ziekenhuis maar het gaat allemaal goed! Ik ga lekker genieten van deze wolk van een baby, de babybubbel en de kraamweek, maar…

IMG 2230

Er komt iets leuks aan voor jullie…

Van een donkergrijs begin werd mijn zwangerschap gelukkig toch nog zonniger en roze! Ik heb me regelmatig enorm slecht gevoeld en ook lichamelijk viel het niet mee, maar het is gelukt: het allermooiste en liefste meisje en zusje van de wereld is geboren en het was het allemaal waard! Wat ik nooit had verwacht, is de ontzettend lieve en opbeurende reacties en steun die ik van jullie, mijn lezers en volgers, heb mogen ontvangen. Mailtjes, privéberichten, reacties onder mijn blog en posts op social media: ik vind dat hartverwarmend en om jullie mee te laten genieten van ons geboortefeestje, komt er binnenkort iets héél leuks aan. Of laat ik zeggen: er komen twaalf hele leuke dingen aan! My lips are sealed, er volgt vanzelf meer dus houd de blog in de gaten. Uit de grond van mijn hart wil ik zeggen:

Bedankt! Jullie zijn de liefsten!

6174582736 IMG 0790

Tot zover ons mooie geboortenieuws. En nu gauw weer terug in mijn babybubbel… Sorry alvast voor de babyspam! Die je kunt volgen via Facebook en Instagram!

Liefs Karin 1