Ons derde kindje op komst zorgt voor een behoorlijke to do list, maar veel van deze voorbereidingen zijn ontzettend leuk om te doen. Voor de derde keer mochten we op zoek gaan naar hét perfecte kaartje en dat is gelukt! We hebben ons geboortekaartje uitgezocht bij Tadaaz, lees maar mee!

Geboortekaartje bij Tadaaz

Naast het restylen van de babykamer, het kiezen van een naam en het sorteren van de schattigste babykleertjes, mochten we ons storten op de zoektocht naar het perfecte geboortekaartje. Net als bij de vorige zwangerschappen vond ik dat helemaal geen vervelend klusje! Urenlang scrolde ik door Pinterest op zoek naar inspiratie, maar het kaartje valt of staat natuurlijk met het hebben van een naam. Kort geleden hakten we de knoop door: die meisjesnaam hebben we, dus kon ik weer verder met ‘project geboortekaartje’! Door Tadaaz werd ik uitgenodigd om een kijkje te nemen in hun aanbod en zodoende hebben we ons geboortekaartje uitgezocht bij Tadaaz. Natuurlijk ga ik nog niet verklappen welk kaartje het is geworden, maar ik neem je wel mee in ons keuzeproces. Dat was een behoorlijke uitdaging…

Geboortekaartjes uitkiezen - Mama's Meisje blog

Zoveel leuke opties

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: als het op geboortekaartjes aankomt, ben ik heel slecht in keuzes maken. Ik vind allerlei stijlen mooi en er zijn zoveel leuke opties! Van te voren had ik eigenlijk geen bepaalde voorkeur of richting in mijn hoofd en dat maakte de zoektocht er niet makkelijker op. Je kunt een geboortekaartje natuurlijk helemaal zelf ontwerpen, maar ik ga liever voor een bestaand ontwerp. Allereerst de vorm: gingen we voor vierkant of langwerpig en in het laatste geval, een liggend of staand ontwerp? Dubbel of enkel? En welke kleuren wilden we deze keer de boventoon laten voeren? Onder het kopje ‘geboortekaartjes’ op de website van Tadaaz, kon ik verschillende voorkeuren selecteren, waardoor de passende opties bij mijn keuzes meteen zichtbaar werden. Zo kon ik niet alleen de gewenste vorm aanvinken, maar ook een stijl. Bijvoorbeeld ‘hip/trendy’ of juist ‘romantisch’. Het is mogelijk om een foto aan het geboortekaartje toe te voegen en de enveloppen zijn in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar. Er wordt altijd een passende optie gegeven, maar in ons geval besloot ik een andere kleur envelop te kiezen omdat ik die mooier vind.

Ons geboortekaartje uitgezocht bij Tadaaz - Mama's Meisje blog

Helemaal tevreden!

Een van de trends die ik ontzettend leuk vind, is die van goud- en koperfolie. Tadaaz heeft superleuke geboortekaartjes in haar collectie waarop dit terug te vinden is. Nadat we een voorselectie hadden gemaakt, besloot ik enkele proefdrukjes te bestellen. Iedere klant kan maximaal 2 gratis proefdrukken bestellen, waarbij je het kaartje al mag personaliseren om een nóg betere indruk te krijgen van het resultaat. Dat gaat erg makkelijk in de speciale online editor. Zo kun je bijvoorbeeld het lettertype en de tekstgrootte aanpassen, de tekst verslepen en een foto of symbolen toevoegen. Nadat ik de gekozen kaartjes naar wens had aangepast en besteld, lagen ze enkele dagen later al op de deurmat. Samen hebben we ze kritisch bekeken en uiteindelijk hebben we ons geboortekaartje uitgezocht bij Tadaaz. We zijn helemaal tevreden! Ik verklap natuurlijk nog niets, maar kan wel zeggen dat het kaartje precies bij de naam van ons meisje past en dat ik me er enorm op verheug om over enkele maanden het resultaat met jullie te delen. Naast het geboortekaartje, kun je ook matching bedankjes, sluitstickers en bedankkaartjes bestellen die aansluiten op de stijl van het geboortekaartje. Over enkele weken krijg ik de enveloppen toegestuurd, zodat ik deze al kan schrijven voordat ons meisje geboren is. En daarna kunnen we voorzichtig beginnen met aftellen…

Tadaaz kortingscode

Heb jij ook een geboortekaartje van Tadaaz op het oog? Ik mag van Tadaaz een kortingscode met je delen! Met code MM5TDZ krijg je €5 korting op bestellingen vanaf €60. Deze code is geldig tot en met 31-12-2020!

Vond jij het uitkiezen van een geboortekaartje ook zo’n feest? Hoe zag het kaartje van jouw kleintje eruit? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1