Inmiddels is de Geboorte Giveaway volop aan de gang en zijn we alweer bijna aan de laatste week van dit geboortefeestje toegekomen!  Vandaag maak ik de winnaars bekend van de Mommies & Miracles, bébé-jou en Mupkids winactie. Benieuwd of jij gewonnen hebt? Kijk snel verder!

Winnaar Mommies & Miracles muurstickers

Van Mommies & Miracles mocht ik twee naamstickers naar keuze weggeven. Dat betekent dat er twee winnaars zijn! Dit zijn geworden:

Peggy de Cocq

Minarda

IMG 1086

Winnaar bébé-jou pakket

Van bébé-jou mocht ik een geweldig Bo & Bing pakket weggeven. De gelukkige winnaar hiervan is geworden:

Myrthe

IMG 1100

Winnaar Geboortekaartje badcape van Mupkids

Van Mupkids mocht ik een costumized badcape weggeven in de stijl van het geboortekaartje! De winnaar hiervan is geworden:

Mathiske

IMG 1177

Gefeliciteerd winnaars! Stuur even een mailtje naar info@mamasmeisje.com en ik zorg dat de prijzen z.s.m. jullie kant op komen. Niet gewonnen? Niet getreurd, er komen nog een heleboel leuke winacties aan! Neem even een kijkje op de blog en doe mee! Via Instagram en Facebook kondig ik de nieuwste blogs ook altijd aan, dus volg me daar ook als je op de hoogte wilt blijven ?

Liefs Karin