Inmiddels is de Geboorte Giveaway volop aan de gang en komt morgen de zevende winactie al online! Vandaag maak ik de winnaars bekend van de KiddyColors, Dermo Care en Difrax winactie. Ook heb ik de winnaar van de Tastea winactie in deze blog vermeld! Benieuwd of jij gewonnen hebt? Kijk snel verder!

Winnaar KiddyColors naamslingers

Van KiddyColors mocht ik twee naamslingers weggeven, dat betekent dus twee winnaars! Dit zijn geworden:

Inge Grendelman

Petronella Bouma – Terpstra

Kiddy Colors

Winnaar Dermo Care Nijntje & Paw Patrol

Van Dermo Care mocht ik een Nijntje pakket en een Paw Patrol pakket weggeven. Dat zijn dus twee winnaars en dit zijn geworden:

Nijntje: Nicole Jansen

Paw Patrol: My.little.family.01

Dermo Care Dermo Care1

Winnaar Difrax Gold Pakket

Van Difrax mocht ik een limited edition Gold Pakket t.w.v. €40 weggeven. De winnaar is:

Anne Hilderink

Difrax

Winnaar Meisjestijd #3 Tastea Bun in the Oven:

In de derde editie van Meisjestijd vertelde ik over de zwangerschapsthee van Tastea: Bun in the Oven! Ik mocht een pakket weggeven, dat is gewonnen door:

Rina

SAM 5035

Gefeliciteerd winnaars! Stuur even een mailtje naar info@mamasmeisje.com en ik zorg dat de prijzen z.s.m. jullie kant op komen. Niet gewonnen? Niet getreurd, er komen nog een heleboel leuke winacties aan! Neem even een kijkje op de blog en doe mee! Via Instagram en Facebook kondig ik de nieuwste blogs ook altijd aan, dus volg me daar ook als je op de hoogte wilt blijven ;)

Liefs Karin