Niene is geboren! En daarom vieren we een feestje bij Mama’s Meisje met de Geboorte Giveaway. Een maand lang geven we wekelijks meerdere prijzen weg. Vandaag mag ik een Stokke Flexi Bath met Newborn Support weggeven! Doe jij ook mee?

 

Stokke Flexi Bath: een opvouwbaar badje

Vorig jaar kregen we in de zomer de Stokke Flexi Bath en Newborn Support toegestuurd om uit te proberen. Ik wist toen net dat ik zwanger was en daardoor ook dat de Newborn Support goed van pas zou komen. Het opbouwbare badje van Stokke ging destijds mee op vakantie en dat was een groot succes. Dat is het nog steeds, want wanneer Suus in bad gaat, maken we er ook nu met veel plezier gebruik van. Ze zit er stevig in, de Flexi Bath is zuiniger in het gebruik van water dan wanneer we Suus in het grote bad laten badderen en het badje is makkelijk schoon te houden. Na gebruik drogen we het badje af, vouwen we het in elkaar en zetten het elders zodat het ‘grote bad‘ weer beschikbaar is voor ons. Suus vindt het trouwens ook geweldig om, al zittend in de Flexi Bath, onder de douche te gaan. Het is dus een uitkomst voor thuis en onderweg. Inmiddels zijn er enkele nieuwe kleuren aan de collectie toegevoegd en zijn ook de Stokke Flexi Bath Toys geïntroduceerd. Dit zijn kleurrijke bekertjes die kinderen veel plezier laten beleven in bad, maar daarnaast ook leerzaam zijn. Naast het stimuleren van de zintuigen wordt er ook gewerkt aan de motoriek van kinderen. Zo wordt in bad gaan echt een feestje!

Stokke

Stokke Flexi Bath Transparent Pink and Toys 170907 32557

Flexi Bath Newborn Support: geschikt vanaf de geboorte!

Nu Niene geboren is, konden we eindelijk de Flexi Bath Newborn Support uitproberen. Deze inzet bevestig je aan de rand van het Flexi Bath, waardoor deze geschikt is voor gebruik vanaf de geboorte tot de leeftijd van 8 maanden. De Newborn Support biedt de ondersteuning die kleintjes van nature nodig hebben. Wij hebben de Newborn Support inmiddels meerdere keren gebruikt en vinden het beide ideaal. Het makkelijke is dat we het badje voor zowel Niene als Suus kunnen gebruiken: hierdoor is de gebruiksduur veel langer dan bij een regulier babybadje. Na de leeftijd van 8 maanden heb je de Newborn Support in principe niet meer nodig en kun je de Stokke Flexi Bath zonder deze inzet in principe gebruiken tot de leeftijd van 4 jaar.  Wil je meer lezen over de Flexi Bath, Newborn Support, Flexi Bath Toys of andere producten van Stokke? Neem dan een kijkje op de Stokke website.

SAM 4082

WIN: Stokke Flexi Bath & Newborn Support

Niet alleen wij mochten voor Niene en haar grote zus de Stokke Flexi Bath & Newborn Support ontvangen: we mogen ook iemand blij maken met zo’n fantastische set! Wil je kans maken op de Stokke Flexi Bath & Newborn Support? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Like Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten welke kleur Flexi Bath jij zou willen winnen
  • Extra winkans: deel het bericht over de winactie op social media
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op 22 april op de blog bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.