Niene is geboren! En daarom vieren we een feestje bij Mama’s Meisje met de Geboorte Giveaway. Een maand lang geven we wekelijks meerdere prijzen weg. Vandaag mag ik een houten geboortetoren weggeven van HIP & HOUT! Doe jij ook mee?

Kraamcadeautjes van hout

Ze zijn tegenwoordig bijna niet meer weg te denken als je zwanger of newly mom bent: mijlpaalblokken en naamblokken van hout! Ik vind het een geweldige manier om leuke foto’s mee te maken, als cadeautje weg te geven, ter decoratie op de kinderkamer en als herinnering voor later. Van HIP & HOUT mocht ik een fantastische geboortetoren uitkiezen na de geboorte van Niene en zeg nou zelf: isn’t it adorable? Ik vind de combinatie van hout met pastelroze en wit stoer, schattig en robuust. De geboortetoren staat perfect op haar kamertje en is een geweldige herinnering voor later! De toren bestaat uit één langwerpig blok met haar naam. Daar bovenop zijn vierkante blokjes gestapeld met daarop de geboortedatum, haar lengte en gewicht en het tijdstip waarop ze is geboren. Helemaal bovenop staat een klein blokje met een hartje, maar je kunt hier ook voor een sterretje kiezen. Er zijn superveel kleurencombinaties verkrijgbaar dus op iedere babyykamer zou een geboortetoren kunnen staan! HIP & HOUT is de bedenker van de originele houten geboorteblokken en geboortetoren en drukken daarnaast ook foto’s en teksten naar wens op hout. Ook kun je er terecht voor hippe outfits en toys. Ben je op zoek naar een leuk, origineel en persoonlijk cadeau op hout? Neem dan zeker even een kijkje op de website van HIP & HOUT!

IMG 1858 kopie

WIN: Geboortetoren naar keuze van HIP & HOUT

Niet alleen Niene mocht zo’n geweldige geboortetoren ontvangen: we mogen ook een geboortetoren naar keuze weggeven aan één van jullie! Wil je kans maken op deze prachtige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Like Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Like HIP & HOUT op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten welke geboortetoren jij graag zou willen winnen!
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op 29 april op de blog bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.

IMG 1843 kopie