Niene is geboren! En daarom vieren we een feestje bij Mama’s Meisje met de Geboorte Giveaway. Een maand lang geven we wekelijks meerdere prijzen weg. Vandaag mag ik een prachtige jurk van Gebe Maternity weggeven! Doe jij ook mee?

Hippe zwangerschapsmode en voedingskleding

In de laatste week van mijn zwangerschap kreeg ik een superleuk mailtje in mijn inbox: of ik iets uit wilde zoeken van Gebe Maternity! Ik baalde als een stekker omdat ik wist dat mijn zwangerschap op z’n einde liep. Toen ik namelijk de website van Gebe Maternity bekeek, werd ik helemaal enthousiast! Zo jammer dat ik niet eerder van het bestaan van dit merk wist! Gelukkig zijn deze kledingstukken ook heel goed draagbaar als je net bevallen bent (zoals ik) of borstvoeding geeft. Mijn keuze viel op deze zomerse “rok Anny” en “t-shirt Crack“. Kiezen was trouwens niet makkelijk, want de collectie van Gebe Maternity bevat enorm veel leuke items volgens de laatste mode!

Gebe Maternity2

Comfortabel en modieus

De designers van Gebe Maternity houden in hun ontwerpen rekening met de groei van je buik, dus je kunt gewoon de maat kiezen van vóór je zwangerschap. De collectie bestaat uit verschillende stijlen dus voor ieder wat wils. De items die ik ontving zijn niet alleen modieus, ze zijn ook erg comfortabel. Soepele stoffen en een mooie pasvorm: precies wat prettig is als je zwanger bent, maar zeker ook daarna! In mijn geval was de keuze van een rok een schot in de roos: ik ben natuurlijk bevallen via een keizersnede en aangezien de wond nogal gevoelig is, was het erg prettig om deze rok te dragen. Die overigens leuk te combineren is met een witte top en een spijkerjasje! De top droeg ik ook op een zwarte jeans en het fijne hiervan is dat mijn after pregnancy belly verhuld werd. Dat zit niet alleen comfortabel, het voelt ook fijn! Ik voelde me zelfverzekerd toen ik mijn nieuwe outfit aan had en we erop uit gingen, dat is toch heerlijk? Zwangerschapskleding heb je in verhouding met je gewone kleding natuurlijk relatief kort aan, maar kort na mijn bevalling kwam al snel de vraag: “wat trek ik nu aan?“. Gebe Maternity speelt hier goed op in door een modieuze collectie aan te bieden die comfortabel én stijlvol is én zowel draagbaar tijdens de zwangerschap als daarna! Ik werd in ieder geval erg vrolijk van de verschillende items en ben ervan overtuigd dat er voor iedereen iets tussen zit!

Gebe Maternity

Gebe Maternity1

WIN: Jurk “Leonard” van Gebe Maternity!

G8015203 036 DRESS LEONARD

 

 

 

Niet alleen ik mocht twee hippe items van Gebe Maternity ontvangen: ik mag de prachtige jurk “Leonard” weggeven aan één van jullie! Wil je kans maken op deze prachtige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Like Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Let op: vul een geldig e-mailadres in bij deelname! Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je deze prachtige jurk wilt winnen en in welke maat. Ben je net zwanger en is het mooie nieuws nog niet bekend? Mailen mag ook! De winnaar van deze winactie krijgt bericht via e-mail, je naam zal niet gedeeld worden op mijn blog! Doe je mee via e-mail, mail dan naar info@mamasmeisje.com.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op 29 april op de blog (anoniem) bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.