Niene is geboren! En daarom vieren we een feestje bij Mama’s Meisje met de Geboorte Giveaway. Een maand lang geven we wekelijks meerdere prijzen weg. Vandaag mag ik een set boxmobiel hangers (vilt) van Poppaa weggeven! Doe jij ook mee?

De liefste spulletjes voor je kleintje

Toen ik via Instagram op de feed van Poppaa terecht kwam, wist ik: wij zijn een match made in heaven! Stel je voor: de allerliefste, schattigste en handgemaakte figuurtjes van vilt die worden verwerkt in de leukste spulletjes voor je kindje. Ik was op slag verliefd op de vilten figuurtjes en ging gelijk naar de website van Poppaa om te kijken wat er nog meer in de collectie zit. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en je kunt kiezen uit producten met de schattigste figuurtjes, allemaal handgemaakt van vilt. Denk aan koffertjes met een vilt decoratie, wagenspanners met vilt figuurtjes, een verjaardagsketting of boxmobielhangers! De boxmobielhangers heb ik zelf ook gekozen en ik ging voor een combinatie van roze, wit en grijs. De figuurtjes die ik koos, zijn een unicorn, flamingo, ster, zeepaardje, vosje en wolkjes. Aan het eind van de zwangerschap heb ik de box weer helemaal babyproof gemaakt en kon ik die prachtige hangers aan de boxmobiel bevestigen… How cute?! Ik ben ontzettend blij met deze mooie hangers, maar de cuteness overload werd natuurlijk nóg groter toen onze Niene er eindelijk onder mocht liggen! Bij Poppaa kun je niet alleen terecht voor deze schattige viltdecoraties, maar ook voor toffe muurstickers, knuffelkussens en paperbags (ook met gouden opdruk!) voor op de kinderkamer. Binnenkort een kinderfeestje en op zoek naar unieke uitnodigingen of traktatiekaartjes? Poppaa heeft verschillende papierwaren in haar collectie, waaronder ook mijlpaalkaarten en posters! Zelfs voor outfits kun je er terecht, dus voor iedere gelegenheid is een bezoekje aan de webshop van Poppaa in mijn ogen een goed idee!

Poppaa

WIN: Vilt Boxmobiel Hangers set naar keuze van Poppaa

Niet alleen Niene mocht deze lieve boxmobiel hangers van vilt ontvangen: we mogen van Poppaa ook een set vilt boxmobiel hangers naar keuze weggeven aan één van jullie! Let op: je ontvangt alleen de set hangers, een mobielhouder is niet inbegrepen! Deze is wel los bij te bestellen via Poppaa. Wil je kans maken op deze prachtige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Like Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Like Poppaa op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten welke set vilt boxmobiel hangers jij graag zou willen winnen!
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op 22 april op de blog bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.

IMG 1052