Niene is geboren! En daarom vieren we een feestje bij Mama’s Meisje met de Geboorte Giveaway. Een maand lang geven we wekelijks meerdere prijzen weg. Vandaag mag ik een prachtig pakket van Baby de Luxe t.w.v. €65 weggeven. Doe jij ook mee?

De zachtste kleertjes en accessoires

Tijdens de zwangerschap van Suus begon ik me te verdiepen in de wereld van babykleertjes. Ik hoef jullie niet te vertellen dat de keuze ontzettend overweldigend is en dat ik echt niet wist waar ik moest beginnen. Van familie kreeg ik een tip: koop overslagrompers! Vooral voor de echte mini’s is het zo fijn dat je niet met rompers over het hoofd hoeft te werken en de armpjes erin moet prutsen. Dus ging ik op zoek en ik kwam uit de op de website van Baby de Luxe. Daar trof ik een hele stijlvolle collectie die een mooie eenheid vormt en mij gelijk aansprak. Ik besloot enkele rompers aan te schaffen en kwam erachter dat de stofjes erg zacht zijn, mooi blijven na het uitwassen (óók na een ontploffing in de luier) en makkelijk aan te trekken zijn! De collectie van Baby de Luxe wordt gemaakt van teddystof of stretchkatoen en alle items zijn verkrijgbaar in de kleuren roze, blauw, grijs en wit. Doordat het mooie design terugkomt in alle producten, vormt het samen een prachtig geheel en het leuke is: er zijn niet alleen kledingitems verkrijgbaar, maar ook accessoires! Baby de Luxe heeft regelmatig leuke acties en bij een minimum bestelbedrag ontvang je er leuke gratis items bij in kleur naar keuze!

Baby de Luxe

WIN: Baby de Luxe Pakket wit/grijs t.w.v. €65

Hoe geweldig was het dat ik in de laatste loodjes van mijn zwangerschap een prachtig pakket met items van Baby de Luxe ontving? Het uitpakken was echt een feestje en ik kon niet wachten tot ik onze dochter erin zou zien! Nu Niene is geboren, is het dan eindelijk zover: staat het haar niet schattig? Niene is niet de enige die verwend is door Baby de Luxe! We mogen ter ere van de Geboorte Giveaway hetzelfde pakket in wit/grijs t.w.v. €65 weggeven aan één van onze lezers! De inhoud van dit mooie pakket is als volgt: overslagromper, mutsje en sokjes in de kleur wit (maat: 0 tot 3 maanden). Spuugdoek, slabbetje en aankleedkussenhoes in de kleur grijs. 

Baby de Luxe1

Wil je kans maken op dit prachtige pakket? Lees dan even goed wat je moet doen:

  • Like Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je graag kans maakt op dit prachtige pakket van Baby de Luxe
  • Tag een mommy (to be) in het bericht op social media die ook graag kans wil maken op dit pakket!
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op 22 april op de blog bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.