Niene is geboren! En daarom vieren we een feestje bij Mama’s Meisje met de Geboorte Giveaway. Een maand lang geven we wekelijks meerdere prijzen weg. Vandaag mag ik een geboortekaartje badcape weggeven van Mupkids! Doe jij ook mee?

Cadeautje van het geboortekaartje

Een van de leukste dingen die ik tijdens mijn zwangerschap deed, was het uitzoeken van het geboortekaartje. Het was een hele uitdaging om een kaartje te vinden dat precies aan mijn wensen voldeed, maar zoals ik eerder deze week vertelde, is het gelukt! Zodra Niene geboren was, bestelde ik het kaartje en nadat we het in huis hadden, maakte ik er een foto van. Dit deed ik niet zonder reden, want Suzanne van Mupkids ging hier namelijk mee aan de slag! Via mail (maar verzenden via whatsapp is ook mogelijk), stuurde ik haar de foto toe en gaf ik mijn wensen door. Al snel ontving ik een digitale proefdruk en die zag er meteen perfect uit! Een paar dagen later had ik ons kadootje al in in huis: een badcape in de stijl van het geboortekaartje van onze dochter! Het resultaat is prachtig en dat heeft een reden: Mupkids drukt niet de foto, maar neemt items van het kaartje grafisch over. Hierdoor is de bedrukking erg scherp en kun je verschillende artikelen naar wens laten costumizen. Bedrukking van het geboortekaartje is niet alleen mogelijk op badcapes, maar ook op onder andere boxpakjes, rompertjes en beddengoed. Ben je op zoek naar een kraamkado, benieuwd naar de opties of wil je voorbeelden zien? Neem dan zeker even een kijkje op de website van Mupkids! Over Niene’s badcape hebben we al veel complimenten gekregen en dit is dus zo’n item dat we nu veel gebruiken en die straks als herinnering bewaard wordt voor later.

IMG 1177

 

IMG 1413

WIN: Geboortekaartje Badcape van Mupkids

Niet alleen Niene mocht zo’n prachtige badcape ontvangen: we mogen ook een costumized badcape weggeven aan één van jullie! Wil je kans maken op de geboortecape? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Like Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Like Mupkids op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom jij deze badcape van Mupkids graag wilt winnen!
  • Extra winkans: tag iemand in het bericht op social media die ook kans wil maken op deze leuke prijs!
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op 15 april op de blog bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.

Mupkids