Niene is geboren! En daarom vieren we een feestje bij Mama’s Meisje met de Geboorte Giveaway. Een maand lang geven we wekelijks meerdere prijzen weg. Vandaag mag ik een pakket van bébé-jou weggeven, waarvoor wel een heel mooi meisje model stond! Doe jij ook mee?

Model voor bébé-jou & LUMA

Het is alweer een tijdje geleden dat we op een maandagochtend naar Babypark in Enter reden omdat Suus was geselecteerd als model voor een fotoshoot. Het ging om de nieuwe collectie van bébé-jou & LUMA, waarvoor ik enkele dagen eerder op een oproepje op Facebook had gereageerd. Er werden die dag verschillende collecties gefotografeerd en Suus stond onder andere model voor de mooie Bo & Bing lijn van bébé-jou. Ik was ontzettend benieuwd naar de foto’s en ben erg trots op het resultaat. Want hoewel Suus die dag niet echt haar beste humeur had, zijn de foto’s toch erg mooi geworden!

Bobing 04

Bobing 02

Bébé-jou Bo & Bing: mintgroen en wit

Op bovenstaande foto’s zie je Suus in de Bo & Bing lijn. Deze frisse en lichte lijn van bébé-jou is mooi vormgegeven in mintgroen en wit, met de illustratie van een beer en een konijntje. Ik werd er helemaal vrolijk van en de kleuren staan ook erg mooi bij de blonde haren en blauwe ogen van Suus! Wat is ze daar nog klein hè? Ze was daar net één geworden en ik wist daar dus ook net een paar weekjes dat ik zwanger was van Niene. Op dat moment wist ik natuurlijk nog niet of ik zwanger was van een jongen of een meisje, maar ik was gelijk verliefd op de Bo & Bing collectie. Doordat deze lijn helemaal in wit en mintgroen is, is deze unisex en dus geschikt voor jongens en meisjes. De lijn is geheel compleet verkrijgbaar in dezelfde stijl: van babybadje tot hydrofiele doeken en van badjasje tot luieremmer. Zo kun je je kleintje geheel in stijl in bad doen! Wij hebben voor de geboorte van Suus al diverse spulletjes van bébé-jou aangeschaft en vinden de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid erg goed. Wat ik ook erg leuk vind, is dat er naast deze mooie Bo & Bing lijn, nog veel meer collecties van bébé-jou verkrijgbaar zijn! Er zal dus altijd iets tussen zitten wat bij jouw smaak en stijl past. Nieuwsgierig naar de gehele collectie van bébé-jou? Neem eens een kijkje op de website van Babypark! Wij werden door bébé-jou verwend met een geweldig pakket van Bo & Bing, die we al snel voor Niene gebruikten bij haar ontspannen badmomentjes!

bébé jou giveaway

IMG 1290 003

 

WIN: bébé-jou Bo & Bing pakket!

Maar Niene is niet die deze prachtige items uit de Bo & Bing collectie van bébé-jou cadeau kreeg… We mogen namelijk ook een pakket weggeven aan één van onze lezers! Dit pakket (t.w.v. €71,75) bestaat uit: badjas (maat 86/92), manicureset, kapset, badthermometer, hydrofiele doek 70 x 70 cm (set van 3) en washand (2 stuks). Wil je kans maken op dit fantastische pakket van bébé-jou? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Like Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je graag kans maakt op dit prachtige pakket van bébé-jou
  • Extra winkans: Tag een mommy (to be) in het bericht op social media die ook graag kans wil maken op dit pakket!
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op 15 april op de blog bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.