Niene is geboren! En daarom vieren we een feestje bij Mama’s Meisje met de Geboorte Giveaway. Een maand lang geven we wekelijks meerdere prijzen weg. Vandaag mag ik een Difrax Gold pakket t.w.v. €40 weggeven. Doe jij ook mee?

Goede ervaringen met de S-fles van Difrax

Toen Suus al snel na de geboorte last kreeg van refluxklachten, waren we even zoekende naar de juiste fles. Al snel kwamen we uit bij de S-fles van Difrax en we konden duidelijk merken dat ze hierdoor minder lucht binnen kreeg tijdens de flesvoeding. Daardoor boerde ze minder op en dat scheelde ontzettend voor ons kleine meisje. Sindsdien gebruiken wij flessen en speentjes van Difrax en ook voor Niene heb ik S-flessen en speentjes in verschillende formaten en uitvoeringen aangeschaft. We hebben er goede ervaringen mee gehad bij Suus en daarom kiezen we nu weer voor Difrax!

IMG 1000

IMG 1002

WIN: Difrax Gold Pakket t.w.v. €40

Ter ere van het 50 jarig bestaan van Difrax brachten zij een limited edition lijn uit. In deze speciale Gold lijn zijn flessen, spenen, speenkoorden en andere matching accessoires te vinden. Niet alleen Niene ontving zo’n prachtig pakket ter ere van haar geboorte, ik mag ook een Difrax Gold pakket  t.w.v.  €40 weggeven met daarin:

– Een S-fles (250 ml)
– Een fopspeen Dental (newborn)
– Een fopspeen Natural (newborn)
– Een fopspeen tasje
– Een isoleertas voor de babyfles
– Een speenkoordje
Difrax

Wil je kans maken op dit pakket? Lees dan goed mee wat je moet doen:

  • Like Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten dat je graag kansmaakt op dit mooie Difrax pakket
  • Extra winkans: tag iemand in het bericht op social media die ook graag kans wil maken op dit pakket!
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op 8 april 2018 op de blog bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.