Niene is geboren! En daarom vieren we een feestje bij Mama’s Meisje met de Geboorte Giveaway. Een maand lang geven we wekelijks meerdere prijzen weg. Vandaag zetten we niet alleen de baby’s in het zonnetje, maar ook de grote broers en zussen. Ik mag namelijk twee superleuke Dermo Care Pakketten weggeven! Doe jij ook mee?

Milde huidverzorging vanaf de geboorte

Een bijzonder moment: onze pasgeboren baby voor het eerst in bad doen. Het uitkleden vinden de kleintjes vaak verschrikkelijk, maar als ze dan eenmaal in het warme water liggen, ontspannen ze al snel. Dat het babyhuidje erg gevoelig is en daarom milde verzorging nodig heeft, dat weten de meeste papa’s en mama’s wel. Maar welk product kies je dan? Dermo Care is speciaal ontwikkeld voor de kinder- en babyhuid. Kindjes kunnen gevoeliger op cosmetica reageren, daarom heeft Dermo Care een milde formule die extra verzorgend is en geschikt voor je kleintje! Wij gebruikten het al bij de badfeestjes van Suus, maar ook voor de allerkleinsten is Dermo Care geschikt. Zowel Niene als Suus kregen van Dermo Care een geweldig pakket en het allerleukste is: we mogen van ieder pakket een exemplaar weggeven!

Dermo Care

WIN: 1x Dermo Care Nijntje Pakket óf 1x Dermo Care Paw Patrol Pakket

De producten van Dermo Care zijn verkrijgbaar in verschillende lijnen! Zo is de Nijntje lijn verkrijgbaar in zowel blauwe als roze uitvoering en kan je kleintje in bad met de helden van Paw Patrol. De keuze is reuze, want ook Spongebob, de Teletubbies, Trolls en Hello Kitty zijn present. Wil je meer informatie over de milde verzorging van Dermo Care? Neem dan even een kijkje op de website! Het Dermo Care Nijntje pakket bevat een Nijntje verzorgingstas, bad&wasgel, shampoo, antiklit-spray, toetendoekjes en een tandenborstel. Het Dermo Care Paw Patrol pakket bevat een Paw Patrol rugzak, bad&douchegel, shampoo en een poetsset (tandenborstel, tandpasta en poetsbeker). Van Dermo Care mag ik één Nijntje Pakket en één Paw Patrol Pakket weggeven. Superleuk, want Suus is dol op de bekende Nijntje boekjes!

Dermo Care1

Wil je kans maken op één van deze pakketten? Lees dan even goed mee wat je moet doen.

  • Like Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten op welk pakket je graag kans wilt maken: Nijntje of Paw Patrol
  • Extra winkans: tag iemand in het bericht op social media die ook graag kans wil maken op één van deze Dermo Care pakketten!
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden op 8 april 2018 op de blog bekend gemaakt. Melden de winnaars zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.