Niene is geboren! En daarom vieren we een feestje bij Mama’s Meisje met de Geboorte Giveaway. Een maand lang geven we wekelijks meerdere prijzen weg. Vandaag mag ik een Dooky Original Cover weggeven! Doe jij ook mee?

Geen hydrofiele doek maar een Dooky!

Toen Suus in juli 2016 werd geboren, kwam ik er al snel achter dat de combinatie zon en wandelen met de kinderwagen een heuse uitdaging is. Ik wilde mijn kleintje niet blootstellen aan de zon en nam een hydrofiele luier mee om die voor haar gezichtje te hangen. Erg handig was dit niet. Stel je voor: je woont buitenaf en je wandelt heerlijk over de landweggetjes. De wind komt onder de doek en je bent constant bezig om die doek weer op zijn plek te leggen. Al snel kreeg ik een goede tip van mijn zusje: koop een Dooky! En tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik dat heb gedaan. De Dooky wordt gemakkelijk met enkele ringen bevestigd aan de kap van de kinderwagen en met de touwtjes kun je er een soort ‘luifeltje‘ van maken. De Dooky past op alle kinderwagens en buggy’s en is ook geschikt voor de Maxi-Cosi. Maar de Original Cover is niet het enige product dat Dooky in het assortiment heeft. Voetenzakken, seat covers en dekentjes in allerlei leuke prints zorgen ervoor dat je alles in dezelfde stijl kunt aankleden! Benieuwd naar het uitgebreide aanbod van Dooky? Neem dan even een kijkje op de website. Nu Niene is geboren, ga ik de Dooky zeker weer gebruiken en kan ik ‘m uit eigen ervaring aanraden aan andere mommy’s (to be)!

Dooky

WIN: Dooky Original Cover

Niene is niet de enige die zo’n handige Dooky kado kreeg. Ter ere van de Geboorte Giveaway mogen we er ook één weggeven! Wil je kans maken op een Dooky Original Cover? Lees dan even goed wat je moet doen!

  • Like Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten welke kleur of print Dooky je graag zou willen winnen
  • Extra winkans: tag iemand in het bericht op social media die ook graag kans wil maken op een Dooky.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op 29 april 2018 op de blog bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.