Niene is geboren! En daarom vieren we een feestje bij Mama’s Meisje met de Geboorte Giveaway. Een maand lang geven we wekelijks meerdere prijzen weg. Vandaag mag ik twee keer een shoptegoed voor de webshop van Printcandy weggeven! Doe jij ook mee?

Gepersonaliseerde posters voor iedere gelegenheid

Tijdens mijn eerste zwangerschap werd ik in de watten gelegd met een geweldige babyshower. Van een vriendin kreeg ik toen een cadeaubon van Printcandy, een webshop waar ik tot dan toe nog nooit van had gehoord. Ik besloot een kijkje op de website te nemen en werd verrast door de mogelijkheden. Via de website van Printcandy kun je namelijk heel makkelijk zelf online een poster maken. En de keuze is reuze! Huwelijk, housewarming, geboorte: voor iedere gelegenheid is er een mogelijkheid. Ik besloot kort na de geboorte va Suus om een geboorteposter voor haar te bestellen. Die hing al snel ingelijst boven haar ledikant en ik heb er ongelooflijk veel complimenten over gehad. Meest gestelde vraag: “waar heb je die leuke poster vandaan?“. Zelf heb ik ook al eens een poster cadeau gedaan ter ere van een huwelijksfeest en de newly weds waren daar enorm blij mee! Hoe leuk is het dat ik na de geboorte van Niene opnieuw mocht shoppen bij Printcandy?

IMG 1186

Geboorteposter en sterrenbeeldposter van Printcandy

Al snel nadat Niene geboren was, dook ik weer in de webshop van Printcandy. Ik besloot deze keer wederom een mooie geboorteposter voor haar te bestellen, dezelfde die haar grote zus al heeft! Via de online editor kon ik makkelijk de gegevens invullen die op de poster komen, net als de kleur. Een lijst waar de poster in kwam, hing al op de slaapkamer, dus na de snelle ontvangst kon ik ‘m direct ophangen! Ook bestelde ik een sterrenbeeldposter met klembord. Deze heb ik ook via de editor gepersonaliseerd en toen ik de poster binnenkreeg, heb ik deze op de wandplank bovenop de commode gezet. Als laatst bestelde ik een familieposter met klembord. Deze prijkt nu op het kastje in de hal bij de voordeur. Ik vond het bestellen van de posters makkelijk, ze werden snel geleverd en ze zijn van een mooie kwaliteit. Ik ben erg tevreden en vind het helemaal leuk dat ik ter ere van de geboorte van Niene maar liefst twee keer shoptegoed mag weggeven!

Printcandy

WIN: 2 x €25 shoptegoed van Printcandy

Niet alleen wij mochten voor Niene shoppen bij Printcandy, we mogen maar liefst twee keer €25 shoptegoed weggeven! Wil je kans maken om dit mooie bedrag te besteden in de webshop van Printcandy? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Like Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten welke poster jij graag zou willen bestellen!
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op 29 april op de blog bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.