Tijdens mijn zwangerschap ontstond het idee om met een naamslinger de geboorte van ons kleine meisje aan te kondigen. Thanks to KiddyColors is dit gelukt en om de geboorte van Niene te vieren, trappen we de Geboorte Giveaway af met een leuke winactie van KiddyColors! Lees je mee?

Naamslingers en kinderkamerdecoratie

Ergens in januari ontstond het idee om een leuke naamslinger te bestellen en deze te gebruiken in de ‘bekendmakingsfoto’ om aan te kondigen dat Niene is geboren. Mijn zoektocht begon en ik kwam terecht op de website van KiddyColors. De stijl van de naamslinger sprak me gelijk aan: letters gemaakt van hippe stof in verschillende printjes, in zowel horizontaal als verticaal ontwerp. De naamslingers zijn geheel naar eigen wens samen te stellen en kunnen worden uitgebreid met leuke figuurtjes. En nog leuker: er zijn zowel horizontale als verticale slingers verkrijgbaar! Ik ging voor een verticale slinger in de combinatie naturel-lichtroze-grijs. Als figuurtjes koos ik een wolkje en een zwaantje. Ik ben superblij met het resultaat en zoals jullie weten, maakten we onderstaande foto vlak na de geboorte van ons tweede prinsesje.

IMG 2230 1

Het verhaal achter KiddyColors

De vrouw achter KiddyColors, Renske, besloot in 2010 samen met haar man en kinderen om het roer volledig om te gooien. Zij vertrokken naar Thailand om daar, in Chang Mai, een heel nieuw leven te beginnen. Renske’s idee was om een organisatie op te richten om kansarme kinderen te ondersteunen. Al snel kwam ze erachter dat er daar al heel veel goede van zijn in Thailand. Zij richtte KiddyColors op: een bedrijf dat trendy kinderproducten produceert met een eerlijk verhaal. Iedere naamslinger wordt met de hand gemaakt door Thaise vrouwen die tegen een eerlijk loon werken voor KiddyColors. Zij verdienen ruim boven het minimumloon en ook betaald KiddyColors het schoolgeld van hun kinderen. Deze vrouwen mogen zelf hun werktijden indelen, zodat ze de zorg voor hun gezin kunnen blijven dragen. Iets wat normaal gesproken niet gebruikelijk is in Thailand. Dit sprak mij enorm aan. Want naast dat de naamslingers er gewoon geweldig leuk uit zien, is het toch enorm prettig om te weten waar de slinger vandaan komt, onder welke omstandigheden deze gemaakt is en dat het verhaal erachter gewoon klopt! On top of it all doneert KiddyColors 10% van alle inkomsten aan verschillende goede doelen, wederom gericht op kinderen en hun familie. Naast deze hippe naamslingers kun je bij KiddyColors ook terecht voor verjaardagsslingers, verjaardagsmutsen, knuffels, kasthangers, babymobielen en muziekdoosjes. De moeite waar om een kijkje te nemen in de webshop!

Kiddy Colors

WIN: Naamslinger naar keuze (2x)

Niene is niet de enige die zo’n prachtige naamslinger kreeg van KiddyColors. Ter ere van de Geboorte Giveaway mogen we maarliefst twee (!) exemplaren weggeven! Wil je kans maken op een hippe naamslinger? Lees dan even goed wat je moet doen!

  • Like Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Like KiddyColors op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten op welke naamslinger jij kans wilt maken: horizontaal of verticaal? En voor welke kleurencombinatie en figuurtjes ga jij?
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje en KiddyColors volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op 8 april 2018 op de blog bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.