Heb jij al meegedaan aan één van de winacties van de Geboorte Giveaway? De laatste actie is gisteren online gekomen en vandaag maak ik de winnaars van week drie bekend! Benieuwd of jij hebt gewonnen? Kijk snel verder!

Newborn Pakket van Baby de Luxe

Van Baby de Luxe mocht ik een newborn pakket t.w.v. €65 weggeven. Dit prachtige pakket is gewonnen door:

Claire Wan

Stokke Flexi Bath & Newborn Support

Van Stokke mocht ik een Flexi Bath met bijpassende Newborn Support weggeven. Dit opvouwbare badje is gewonnen door:

Anique Zetzema

Vilt Boxmobiel Hangers van Poppaa

Van Poppaa mocht ik een set boxmobiel hangers naar keuze weggeven. Deze fantastische prijs is gewonnen door:

Wendy Joep

Gefeliciteerd winnaars! Stuur even een mailtje naar info@mamasmeisje.com en ik zorg dat de prijzen z.s.m. jullie kant op komen. Niet gewonnen? Niet getreurd, er komen nog een heleboel leuke winacties aan! Neem even een kijkje op de blog en doe mee! Via Instagram en Facebook kondig ik de nieuwste blogs ook altijd aan, dus volg me daar ook als je op de hoogte wilt blijven!