De Goedheiligman is weer in het land en dat betekent: tijd voor cadeautjes! Op Mama’s Meisje kun je de komende weken leuke prijzen winnen in de Sint giveaways! Oh kom er eens kijken… Bij FurReal Rock-A-Too Papegaai! Doe jij mee?

Speelgoed waar je vrolijk van wordt!

Vroeger, ergens in een grijs verleden, hadden wij thuis een Furby (niet de Furby’s van nu maar een soort van ‘eerste generatie’ Furby zeg maar). Geweldig stuk speelgoed, enorm veel plezier van gehad. Het stuk speelgoed dat mijn dochters onlangs mochten uitproberen, doet mij enorm aan deze Furby denken alleen dan natuurlijk weer net iets geavanceerder en moderner: FurReal Rock-a-Too Papegaai van Hasbro.
Dit is zo’n stuk speelgoed waar je al vrolijk van wordt zelfs als hij nog in de verpakking zit. En dat bedoel ik behoorlijk letterlijk. Rock-a-Too komt namelijk met een paar demo-batterijen en dat betekende in dit geval dat toen de postbode het pakket kwam bezorgen, er direct al vrolijke geluiden uit de doos kwamen en ik dus niet hoefde te raden welk stuk speelgoed er in zou zitten. Vraag me af of de postbode in zijn busje ook heeft kunnen genieten van de geluiden van deze vrolijke vogel…

Collage FurReal Rock-A-Too Papegaai speelgoed review - Mama's Meisje Blog

Prachtige kleuren, mooi en lief

De eerst indruk is dus goed, maar voor ik verder ga eerst nog even wat technische weetjes. De vogel draait op 4x AA batterijen die zich in een vakje aan de achterkant van de vogel bevinden. Zoals gemeld wordt de vogel geleverd inclusief een stel demo batterijen. Even zijn vachtje opzij en dan zie je ook direct de aan-uit knop met tevens een demo stand. Bij het zien van de vogel was er bij mijn oudste dochter sprake van liefde op het eerste gezicht, waar ik volledig in kan komen. De vogel ziet er erg mooi en lief uit, heeft prachtige kleuren en is lekker zacht. Daarbij begon de vogel direct te dansen en geluid te maken. De jongste vond de vogel best wel spannend maar het leeftijdsadvies luidt dan ook 4-10 jaar. En dan, wat kan hij allemaal? Een kleine opsomming: de vogel kan dansen als je hem muziek laat horen, hij kan je napraten, reageert op beweging en aanraking, fladdert met zijn vleugels, geeft kusjes en maakt een hoop lawaai ;) Maar, met name dat laatste maakt hem voor kinderen ideaal want mijn ervaring leert dat kinderen gek zijn op speelgoed met geluid. Hoe meer geluid, hoe beter. Als je de vogel een tijdje niet gebruikt herhaalt hij de laatste woorden die hij heeft opgenomen om zo je aandacht te krijgen. En als je nog langer wacht, zal de vogel ‘in slaap’ vallen.

Zingende Papegaai FurReal Rock-A-Too Speelgoed review - Mama's Meisje Blog

Rock-A-Too is goedgekeurd!

Ik zal heel eerlijk zijn in het feit dat ik eerst mijn twijfels had bij de gebruiksvriendelijkheid van de vogel, met name voor kinderen. Ik kreeg namelijk niet zo veel voor elkaar bij onze gevederde vriend… Maar, zo blijkt maar weer, speelgoed is gemaakt met het oog op dat wat kinderen logisch vinden want mijn oudste dochter had heel snel in de gaten hoe alles werkte en stond binnen no-time lachend en dansend voor de vogel, haar armen druk op en neer bewegend. Rock-a-Too is goedgekeurd! Een prachtig stuk speelgoed maar wel vrij kostbaar, wat dan weer niet heel gek is gezien de technische snufjes die de vogel bevat. Zoek je nog iets leuks voor in de decembermaand? Denk dan ook eens aan Rock-a-Too, onze kleurige show bird. Je kind zal er waarschijnlijk geen genoeg van kunnen krijgen (jij misschien wel, maar dat is het mooie aan batterijen, die kunnen leeg ;) ).

Review FurReal Rock-A-Too Papegaai - Mama's Meisje Blog

FurReal Rock-A-Too Papegaai is voor €74,95 verkrijgbaar bij diverse speelgoedwinkels en online

WIN: FurReal Rock-A-Too Papegaai

Niet alleen Ilse en haar meiden ontvingen deze vrolijke gevederde vriend! We mogen ook één lezer blij maken met FurReal Rock-A-Too Papegaai. Wil je kans maken op deze mooie prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op deze gezellige papegaai!
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 28 november 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 29 november bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.