De Pakjespiet is druk, dus Mama’s Meisje helpt een beetje mee! Ik ontving de FurReal Cinnamon Mijn Styling Pony van Hasbro en vertel daar in deze blog álles over. En ik mag er óók een weggeven: doe je mee?

Verlanglijstjes maken

Volgens mij vielen de mussen buiten nog bijna van het dak toen het eerste speelgoedboek op de deurmat viel. Gelukkig was ik er op tijd bij en kon ik ‘m nog even wegleggen, maar inmiddels dompelen wij ons – net als vele anderen – volledig onder in de Sinterklaaspret. Afgelopen weekend kwam ie natuurlijk met zijn stoomboot aan in ons land en al gauw werd er in huize Mama’s Meisje flink geknipt en geplakt. Verlanglijstjes maken: check! Op de één of andere manier trekken onze meiden toch echt naar roze, rozer, rozest en wat ze niet weten, is dat er een hulppiet over hun schouders meekijkt. Van Hasbro ontving ik de FurReal Cinnamon Mijn Styling Pony en in deze blog vertel ik uitgebreid over deze interactieve knuffel. Maar dat is niet het enige: ik mag ook een exemplaar weggeven! Lees snel verder!

interactieve knuffel paard speelgoed - Mama's Meisje blog

Interactieve Knuffel

Alle kleine paardenliefhebbers opgelet: dit is FurReal Cinnamon Mijn Styling Pony! Een schattige, zachte en beweegbare pony die kan knipogen en bewegen met haar oren, hoofd en hals. Ze reageert als ze gevoerd wordt en als haar rug, wangen en neus geaaid worden. Houdt je je hand wat langer ingedrukt op haar rug? Dan hoor je een liedje afspelen! Ze maak geluidjes (zoals kusgeluidjes) en haar wangen gloeien op. Cinnamon heeft meer dan 80 geluiden en reacties! Maar dat is niet het enige: met de 26 bijgeleverde stylingaccessoires kan je helemaal losgaan op haar styling. Bijvoorbeeld met de vier glinsterende hoefijzers, de bloemenkroon of de bloemendecoraties die op haar hoofdstel bevestigd kunnen worden. De appelvormige borstel is zowel om haar manen te kammen als een snack. Deze interactieve knuffel is zelfs uitgerust met een nachtmodus: als je kindje gaat slapen, kan de pony in zithouding worden gezet en speelt ze een liedje! Nog handig om te weten: Cinnamon werkt op 4 AA batterijen die niet zijn inbegrepen én ze spreekt geen specifieke taal, maar brabbelt en maakt geluid. Volgens mij wordt dit een niet te breken vriendschap, want doordat deze pony beweegt en reageert, lijkt het voor kinderen levensecht. En die vacht: zó zacht! Een aanrader voor ponyfans! Adviesprijs: €119,99, verkrijgbaar in de speelgoedwinkel en online!

FurReal Cinnamon Mijn Styling Pony review beoordeling ervaring - Mama's Meisje blog

WIN: FurReal Cinnamon Mijn Styling Pony

Niet alleen onze meiden ontvingen deze geweldige interactieve knuffel: ook jij maakt kans op een FurReal Cinnamon Mijn Styling Pony! Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Het zou leuk zijn als je Mama’s Meisje op Facebook of Instagram volgt :)
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom jij graag kans maakt op de fantastische FurReal Cinnamon Mijn Styling Pony.
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 22 november 2022. De winnaars krijgen uiterlijk 24 november bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

liefs karin - Mamas Meisje blog

 

 

 

 

Commerciële content: disclaimer