Nu ik me stort op mijn gewichtsafname en een gezonde leefstijl, merk ik dat het drinken van water, thee en melk meer regel dan uitzondering is. Voor de afwisseling een frisje of sapje pakken, is niet altijd een verstandige keus! Ik vond een handige oplossing…

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

 

 

Mijn zusje had ‘m al en daarom heb ik er ook één aangeschaft. Een Infusion Bottle!

 

 

Het principe is als volgt: er zit een soort mandje in een grote fles. Daarin kun je fruit doen en daardoor krijgt het water die smaak ook. Ik heb wat variaties uitgeprobeerd:

Je doet fruit in het mandje. Ik heb diepvriesfruit bij de Aldi gehaald: aardbeien, frambozen en blauwe bessen. Daarna het gevulde mandje terug in de fles doen en de fles vullen met water. Ik heb de fles vervolgens een paar uur in de koelkast gezet, dus ik had lekker koud water met een rode vruchten smaakje eraan! De combinatie limoen en komkommer was heel verfrissend.

Het fijne vind ik dat ik eens wat anders kan drinken dan alleen water, thee of zuivel. Voordeel is ook dat er weinig calorieën in zitten, dus een gezond alternatief voor frisdrank of sap. Natuurlijk niet alleen geschikt voor de mama’s die graag van hun extra kilo’s af willen, de papa’s en kindjes kunnen ook meedrinken ;)

En omdat ik zo positief ben over de Infusion Bottle, geef ik er één weg! Wil je kans maken op een Infusion Bottle? Dan mag je het volgende doen:

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

  • Wees creatief! Wat zou jij in de Infusion Bottle doen? Ik ben heel benieuwd naar meer variaties! Laat jouw idee weten in een reactie onder de blog!
  • Volg Mama’s Meisje op Instagram en Repost de winactie daar! Dit kan met een repost-app of door een screenshot te maken en deze te posten. Tag Mama’s Meisje in deze repost, zodat ik kan zien dat je meedoet!
  • Volgende week wordt de winnaar bekend gemaakt op de blog!