Een tijdje geleden zag ik een oproepje op Facebook: bébé-jou & LUMA zochten modelletjes voor de productshoots van hun nieuwe collectie! Vandaag vertel ik waarom ik op dit oproepje reageerde en wat er vervolgens gebeurde!

Modellen gezocht

Tegenwoordig zie je het ene na het andere oproepje op social media. Merken roepen ouders op om foto’s van hun kind online te plaatsen en misschien wordt hun oogappeltje wel verkozen tot zogenaamde ‘brandrep’. Op zich leuk, maar toch spreekt het me niet aan om at random foto’s van mijn kind onder zulke berichten te posten. Met daarbij de mededeling dat een ieder vooral moet doen waar hij of zij zich goed bij voelt ;) Hoe enthousiast werd ik van het oproepje van Atelier 49? Heel enthousiast! Zij zochten naar modellen voor de fotoshoot van bébé-jou & LUMA. Voor ons bekend door de Knabbel & Babbel badset die we van bébé-jou hebben. Ik mocht enkele foto’s mailen en zou dan bericht krijgen of we geselecteerd waren. Omdat we net de fotoshoot voor Suus haar eerste verjaardag hadden gehad, stuurde ik daar wat foto’s van toe. Ze waren enthousiast en we werden uitgenodigd om bij de fotoshoot aanwezig te zijn!

Fotoshoot bij Babypark Enter

Zodoende togen wij op een maandagochtend naar Babypark in Enter. Op 20 minuten met de auto, dus een thuiswedstrijd. Alleen al grappig om eens in die grote winkel te komen zonder andere bezoekers!

IMG 5122

Eenmaal aangekomen werden we ontvangen door één van de dames van Atelier 49. We mochten even wachten, want ze waren alles nog aan het klaar zetten. Dus pakte ik een kopje thee en Suus speelde op de grond. Ze heeft heel wat gezien van de winkel ;) ruimte genoeg!

Fotoshoot Bébe jou en LUMA

Nieuwe collectie bébé-jou & LUMA

Na een half uurtje wachten begon Suus het al zat te worden, dus was het tijd om aan de slag te gaan. Erg leuk om eens te zien hoe zo’n fotoshoot er aan toe gaat! Er is een mega draaiboek aanwezig en alles wordt op vaste volgorde en volgens dat draaiboek gefotografeerd. Op onderstaande foto’s lijkt het alsof ik ook op de foto kom, maar het is alleen mijn hand. Er moet natuurlijk wel iemand bij blijven staan, zodat Suus niet valt. Natuurlijk had Suus juist vandaag haar beste humeur meegenomen (niet dus…) maar de lieve dames zeiden dat ik me niet druk hoefde te maken, er was genoeg moois geschoten! Ze gaven duidelijk aan dat het werken met kinderen nooit te voorspellen is, dus no stress. Dat was erg prettig!

Fotoshoot Bébe jou en LUMA1

Na anderhalf uur en 3 verschillende settings was Suus klaar. Nu is het lange wachten aangebroken, want de foto’s zijn pas vanaf september te zien. Ik ben erg nieuwsgierig, zodra ik ze met jullie mag delen, zie je ze natuurlijk verschijnen op de blog! Als bedankje kregen we nog een goedgevulde goodiebag mee. Een leuke ervaring en die wilde ik daarom met jullie delen!

IMG 5128

Ken jij bébé-jou en LUMA? Heeft jouw kindje wel eens model gestaan voor een bepaald merk of product? Hoe denk jij hierover? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin