Hieperdepiep hoera! Linn is 4 jaar geworden en dat vierden we met een flower verjaardagsfeestje! In deze blog vertel ik waar ik alle versiering voor de flower sweet table scoorde en welke cadeaus Linn heeft gekregen. Lees je mee?

Flower verjaardagsfeestje

Kleine meisjes worden groot! Linn is 4 jaar geworden en dat is toch wel een mini-mijlpaal. Vanaf nu ben ik moeder van drie schoolgaande kinderen: een hele nieuwe fase en ik kan niet zeggen dat ik het vervelend vind. Waar ik vorig jaar nog helemaal losging op een giraf sweet table voor Linn, ging ik nu voor een vrolijk flower verjaardagsfeestje. In tegenstelling tot haar grote zusses was Linn helemaal niet bezig met haar aankomende verjaardag, maar ze heeft enorm genoten. In deze blog vertel ik meer over de flower sweet table, waar ik de versiering en taart scoorde én welke cadeaus ons meisje voor haar vierder verjaardag kreeg!

flower sweet table inspiratie - Mama's Meisje blog

Flower sweet table & versiering

De keuze voor een flower sweet table kwam geheel van mij: Linn maakt het allemaal niets uit en ik vond de vrolijke bloemen wel mooi bij haar passen. Daarom bestelde ik de versiering bij Xenos, Party.nl en Party Deco. Voor deze flower sweet table kocht ik: bloemen servetten, pioenrozen muurdecoratie, bloemen taarttopper, folieballon cijfer 4 en craft wegwerpbordjes. Altijd weer een gokje hoe het totaalplaatje dan wordt, maar het is écht nog leuker geworden dan ik voor ogen had. Op een sweet table horen natuurlijk ook sweets en die bestelde ik deze keer, net als begin dit jaar bij de Belle sweet table voor Niene, bij Hema. Voor Niene bestelde ik een kale taart die we versierden, maar eerlijk gezegd viel die veel kleiner uit dan ik had verwacht. Hij smaakte trouwens wel top hoor! Daarom ging ik deze keer voor de dripcake in de nieuwe kleur crème. Dit is een red velvet taart: best lekker, maar vrij machtig. Ik koos één variant voor 8 personen en één voor 16 personen, perfect! Daarbij bestelde ik ook een vrolijke slagroomschnitt en de roze tomsoesjes. Voor Suus regelden we glutenvrije slagroomgebakjes van de bakker. Naast de hapjes die bij een verjaardag horen, maakte ik ook lunch waaronder deze pastasalade pesto die altijd bij de visite in de smaak valt. Daarbij maakte ik wraps in twee varianten (ham/roomkaas en kipfilet/honing mosterd) en maakte Erik tosti’s voor de kinderen.

Cadeautips meisje 4 jaar - Mama's Meisje blog

Deze cadeautjes kreeg ze

De flower sweet table is één ding, maar er kwamen de afgelopen weken ook veel appjes met de vraag: ‘wat wil Linn voor haar verjaardag?’. Een hele goede vraag, want Linn was niet zo duidelijk in haar cadeauwensen. Rondom de verjaardag van Niene spaarden de kinderen nog voor een Nintendo Switch, maar dat spaardoel is inmiddels behaald. Naast speelgoed hebben we ook praktische cadeautjes op Linns verlanglijstje gezet. Zeker nu ze start op de basisschool, komen die goed van pas. Sommige cadeaus heb je recent voorbij zien komen in mijn stories vanwege een samenwerking. Wij geven de grotere cadeaus die ik in samenwerkingen ontvang namelijk niet allemaal ‘zomaar tussendoor’, maar leggen het ook weleens weg voor een verjaardag of de feestdagen. Linn kreeg de volgende cadeautjes voor haar vierde verjaardag:

Linn heeft enorm genoten van haar verjaardagsfeestje en is ontzettend in de watten gelegd. Eentje voor in de boeken en vervolgens tellen we af naar de achtste verjaardag van Suus! En voor haar feestje duiken we zelf de keuken in…

Wat vind jij van deze flower sweet table? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

liefs karin - Mamas Meisje blog

 

 

 

 

Affiliate: disclaimer