Flamingo’s zijn bijna niet meer weg te denken uit het hedendaags modebeeld. Als bloemengieter, op je bidon, het rompertje van je mini: ik verzamelde mijn Flamingo Favourites!

Flamingo Poolparty

Met het mooie weer willen we maar één ding: zwemmen! Of je nu aan het tropisch strand ligt of genoegen neemt met het opblaasbare zwembad van 1 bij 1: flamingo’s doen het altijd goed bij je eigen poolparty!

Flamingo Favourites

Wat is een poolparty zonder opblaasflamingo’s? Op het levensgrote exemplaar rechtsboven kun je heerlijk loungen. Waarschijnlijk is je opblaaszwembad dan wel meteen vol (óf te klein), maar who cares? Het kleinere exemplaar is meer bedoeld als decoratie. Net als de heuse tuinflamingo. Ik wil ‘m echt wel in onze tuin! Om het geheel nog wat kracht bij te zetten, zijn deze led-lampjes onmisbaar. En het meest geweldige flamingo-object dat niet mag ontbreken bij een poolparty, is dit ronde badlaken. I loooooove it!

Fantastische Flamingo Verjaardag!

Een zomerse verjaardag in een kek thema: het geeft nét een beetje extra sfeer. In het flamingo thema is genoeg leuks te krijgen!

Flamingo Favourites1

Typ op Aliexpress het zoekwoord ‘Flamingo‘ in en de hebbedingen vliegen je om de oren. Zo zag ik leuke rietjes, traktatiedoosjes, nametags voor aan kadootjes, slingers én ballonnen verschijnen! Heb je wel eens van een piñata gehoord? Dit is een felgekleurde figuur, in dit geval een flamingo, waarin allerlei zoetigheden en kadoojes zijn gestopt. Het komt oorspronkelijk uit China (en niet uit Mexico zoals velen denken) en wordt o.a. bij kinderverjaardagen gebruikt! Ik vind deze flamingopiñata héél cool :D Al het zoets en lekker moet natuurlijk ook ergens vanaf gegeten worden. Dit eetsetje van bamboe heeft een lief flamingoplaatje op alle onderdelen. Schattig!

Babykleertjes met flamingoprint

Mijn favoriete onderdeel van deze post: kleertjes voor de mini’s met flamingoprintje. Need I say more?

Flamingo Favourites2

Ik som op: slaapzak, romper, ledikantdeken, t-shirt en jurkje. Welke vind jij het schattigst?

Andere snuisterijen met onze roze vrinden

De wereld van flamingo-artikelen is oneindig, maar deze musthaves wil ik je niet onthouden. De planten moet je toch water geven, dan maar liever in stijl, niet?

Flamingo Favourites3

De bidon van Blond Amsterdam staat hoog op mijn wishlist en van het telefoonhoesje word ik errug blij. Deze is trouwens voor de Iphone 6/6S, maar er zijn meer varianten verkrijgbaar!

Een overload aan flamingo’s? Je weet wat ze er over zeggen…

quote

Welk flamingo-artikel is jouw favorite? Heb je leuke flamingo hebbedingen gespot die hier niet vermeld staan? Ik ben erg benieuwd en lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

 

Liefs Karin

 

 

 

 

Bron: quote