Ter ere van de eerste verjaardag van Suus was het vorige week feest op de blog! Vandaag maak ik de winnaars van de First Birthday Giveaway bekend. Heb je meegedaan aan één of meerdere winacties? Kijk dan snel of je gewonnen hebt!

Zes verschillende winacties in één week

In het voorjaar ben ik al begonnen met het vormgeven van de First Birthday Giveaway. Op vakantie gaan is bijna hetzelfde: de voorpret is al leuk. Eén ding stond vast: ik wilde vooral de favourites van Suus laten terugkomen in de winacties. En dat is gelukt! Daarom hadden we fantastische prijzen die beschikbaar zijn gesteld door Difrax, Happy Horse, Dermo Care, VTech, IMY webshop en Lalijn. Zes dagen achtereen kwam er een giveaway online en er kwamen ontzettend veel reacties binnen!

IMG 5099 2

Maar zoals bij elke wedstrijd, kan er maar één de winnaar zijn ;)

Winnaar Difrax Gold Pakket

Kristel Gubbels-Daemen

Winnaar Happy Horse

Esmeralda Heugen

Winnaar Dermo Care Nijntje Pakket

Judith van Duin

Winnaar VTech Spiegel Speelpaneel

Kirsten van der Meij

Winnaar IMY Kraambezoek Invulkaarten

Marline vd Meer

Winnaar Kledingsetjes van Lalijn

Setje zwart/wit: Anouk Jansen-Lohrmann
Setje met bloemenprint: Jolien Versluis-Korenhof

Gefeliciteerd winnaars! Stuur een persoonlijk berichtje via info@mamasmeisje.com en dan komt de prijs z.s.m. naar je toe!

Voor degene die niet gewonnen hebben: niet getreurd! Binnenkort komen er weer leuke nieuwe winacties op Mama’s Meisje. Op de hoogte blijven? Volg Mama’s Meisje via Instagram, Facebook of Twitter.

Liefs Karin 1