Hieperdepiep hoera! Suus is vandaag 1 jaar geworden! Niet alleen Suus krijgt kadootjes: we delen ook uit! Ter ere van de eerste verjaardag van Suus maak je deze week op Mama’s Meisje kans op allerlei leuke prijzen. Als afsluiter van deze winweek mag ik een setje toffe invulkaarten van IMY webshop weggeven!

Herinnering aan de kraamweek

We lagen na de geboorte van Suus nog een klein weekje in het ziekenhuis, maar toen we eenmaal thuis kwamen, kon het feest beginnen: kraamvisite! Wat hebben we veel bezoek gehad! Maar als je me nu vraagt nog eens op te noemen wie er allemaal zijn geweest… Ik kom waarschijnlijk een heel eind, maar ik weet het echt niet meer precies. Daarom is het zo leuk om de visite een kaart te laten invullen. Zo verzamel je een herinnering aan een bijzondere week (en natuurlijk de periode van kraambezoek daarna!).

INV020 a Kraambezoek invulkaarten

Kraambezoek invulkaarten van IMY webshop

Mocht er in de toekomst nog een kindje geboren worden in ons gezin, dan wil ik heel graag de Kraambezoek Invulkaarten van IMY webshop gebruiken. Op deze kaart vult het bezoek, naast naam en datum, ook in waar ze papa en mama van kennen en welk cadeautje ze meebrachten. Maar wat ik zo grappig vind, is dat ze ook invullen welke eigenschappen ze verwachten dat de baby van papa of mama krijgt. Er mag een opvoedtip opgeschreven worden en natuurlijk een mooie wens voor de newborn. En om het mooi te bewaren komt er binnenkort een inbindsysteem voor de kaarten. Hoe leuk voor later?

INV020 d Kraambezoek invulkaarten

Winnen!

Ben jij zwanger of ken je iemand die binnenkort gaat bevallen? Dan heb ik iets heel leuks! Ik mag namelijk 10 Kraambezoek invulkaarten van IMY webshop weggeven. Wil je graag kans maken? Lees dan goed mee wat je moet doen:

  • Like Mama’s Meisje op Instagram
  • Laat in een reactie weten dat je meedoet!
  • Neem je ook een kijkje op de Instagram van IMY webshop?

Liefs Karin 1

 

 

 

 

 

Let op: om kans te maken, moet je lid zijn van de Instagrampagina van Mama’s Meisje. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op zaterdag 15 juli op de blog bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.