Morgen is het zover: Suus wordt 1 jaar! Niet alleen Suus krijgt kadootjes: we delen ook uit! Ter ere van de eerste verjaardag van Suus maak je deze week op Mama’s Meisje kans op allerlei leuke prijzen. Vandaag geef ik een Spiegel Speelpaneel van VTech weg!

Spelen in de box

Ook al wordt Suus morgen één, ze speelt nog dagelijks in de box. Natuurlijk wil ze graag de wereld verkennen en daar krijgt ze ook alle kans toe. Maar soms moet mama even aan de slag met huishoudelijke klusjes en dan is een box enorm handig. Gelukkig vind Suus dit helemaal niet erg, vooral nu ze sinds een week kan staan. En dus speelt ze vrolijk met haar Schud & Leer Olifantje en de Kiekeboe Boerderij. Maar VTech heeft een nieuw speelpaneel dat onder andere aan de boxrand gehangen kan worden.

VTech Spiegel Speelpaneel review - Mama's Meisje blog

VTech Spiegel Speelpaneel

Een speelpaneel dat zowel in de box als op de vloer gebruikt kan worden: het groeit dus mee met de ontwikkeling van je kindje. Het VTech Spiegel Speelpaneel kan met strips aan de box worden bevestigd, maar kan ook op de vloer of op tafel gelegd worden. Zo kan je kindje er alleen, maar ook samen op schoot mee spelen.

Spiegel Speelpaneel van VTech - Mama's Meisje blog

De lieve jungledieren verschijnen in de spiegel als er aan de ster getrokken of op de knipperende ster-toets gedrukt wordt. Ook klinken dan grappige reacties! Bij het indrukken van de ster-toets klinken de vrolijk gezongen liedjes, zinnetjes en melodietjes waar VTech bekend om staat. Wij kennen de liedjes van het speelgoed bij ons in huis in ieder geval woord voor woord :D Het volume is regelbaar en als het speelpaneel niet aangeraakt wordt, schakelt het automatisch uit. Het VTech Spiegel Speelpaneel is geschikt voor kinderen van 3 tot 24 maanden en o.a. bij bol.com verkrijgbaar voor €19,95.

boxspeelgoed tip - Mama's Meisje blog

Winnen!

Zie jij jouw kleine avonturier al spelend leren en ontdekken met het VTech Spiegel Speelpaneel? Dan heb ik iets leuks voor je. Ik mag van VTech namelijk een Spiegel Speelpaneel weggeven! Wil je graag kans maken? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Like Mama’s Meisje op Facebook, Instagram of Twitter. Hoe meer kanalen je volgt, hoe hoger je winkans is.
  • Laat hieronder in de comments weten waar jij Mama’s Meisje volgt en voor wie jij dit Spiegel Speelpaneel zou willen winnen!

Liefs Karin 1

 

 

 

 

 

Let op: om kans te maken, moet je lid zijn van één van de social media kanalen van Mama’s Meisje. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op zaterdag 15 juli op de blog bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.