Vrijdag is het zover: Suus wordt 1 jaar! Niet alleen Suus krijgt kadootjes: we delen ook uit! Ter ere van de eerste verjaardag van Suus maak je deze week op Mama’s Meisje kans op allerlei leuke prijzen. Vandaag mag ik twee Happy Horse Rabbit Richie’s weggeven!

Meneer en Mevrouw Konijn

Suus was amper 12 uurtjes oud toen haar tante met een zacht en schattig kadootje in het ziekenhuis kwam. Zij gaf Suus twee knuffels van Happy Horse kado: een mintkleurige (Lagoon) en een beige (Ivory) Rabbit Richie! We doopten ze meteen Meneer en Mevrouw Konijn en sindsdien zijn Suus en haar konijnen onafscheidelijk. Tijdens de newbornshoot hebben we een prachtige foto laten maken van het driespan (fotocredits: Lisette Lubbers Photography)!

Lisette Fotografie 5002

Win: Happy Horse Rabbit Richie Lagoon en Ivory

Bij ieder slaapje heeft Suus haar knuffels bij zich. Ze behoren tot haar favourites en konden daarom niet ontbreken uit de First Birthday Giveaway! Wil je kans maken op dit fluffy konijnenkoppel? Lees dan goed mee wat je moet doen:

Like Mama’s Meisje op Instagram.
Tag iemand in het bericht op Instagram die ook graag kans wil maken op deze knuffels!
– Laat in een reactie onder deze blog weten dat je graag kansmaakt op deze Rabbit Richie’s
SAM 2968
Extra winkans: repost het bericht op Instagram!
Liefs Karin 1

 

 

 

 

Let op: om kans te maken, moet je lid zijn van de Instagrampagina van Mama’s Meisje. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op zaterdag 15 juli op de blog bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

cleardot