Time flies en hoe! Morgen wordt mijn grote kleine meisje alweer twee jaar en speciaal voor deze feestelijke gelegenheid hielden we een heuse fotoshoot. Deze pakte zo leuk uit, dat ik hele toffe uitnodigingen bij Kaartje2go bestelde! Benieuwd hoe ze zijn geworden? Ik show ze vandaag op de blog!

Foto’s maken voor verjaardag

Een tijdje geleden ontstond het idee om voor de tweede verjaardag van Suus leuke foto’s te maken. Ik ben zo’n moeder die gek is op Pinterest en daar haalde ik mijn inspiratie deze keer ook vandaan. Ik bestelde een rosékleurige cijferballon en een leuk jurkje voor Suus. We hadden nog een fles met helium staan van vorig jaar, dus op een random dag enkele weken geleden was het tijd voor de selfmade fotoshoot! Het waaide gelukkig helemaal niet hard ;) en gewapend met ballonnen, Suus, een stoel en papa en Niene voor extra support, liepen we naar een leuk paadje vlakbij ons huis. Achter de bomen viel het gelukkig mee met de wind en schoot ik een paar schattige plaatjes, al gingen er ook wel een paar mis. Zie hieronder het leuke resultaat! Van één van deze foto’s heb ik ontzettend leuke uitnodigingen besteld om op te sturen naar familie en vrienden.

juni 2018

Uitnodigingen bestellen bij Kaartje2go

Ik bestelde uitnodigingen bij Kaartje2go. Je kunt daar de uitnodiging helemaal zelf ontwerpen of kiezen uit verschillende kant en klare opties, afhankelijk voor welke gelegenheid je een uitnodiging wilt bestellen. Deze zijn in overzichtelijke categorieën gesorteerd, dus ik besloot eens te gaan kijken tussen de uitnodigingskaartjes kinderfeestjes. Hoewel er super vrolijke en hippe opties tussen staan, heb ik het kaartje voor Suus’ verjaardagsfeestje helemaal zelf ontworpen in de makkelijke online editor. Ik koos een dubbele kaart waarbij ik een foto op de voorzijde plaatste. Deze foto heb ik in de editor iets transparanter gemaakt (voor een sprookjesachtig effect) en voorzien van een mooi kader met witte en gouden transparante confetti. In een duidelijk lettertype plaatste ik daar ook de tekst ‘Feestje!‘ en gaf dit de toepasselijke gouden kleur. Aan de binnenzijde plaatste ik aan de linkerzijde een kleinere foto van Suus met tekst en ballonnen. Aan de rechterzijde kwam de uitnodigingstekst. Met behulp van de online editor kon ik kiezen uit heel veel opties om het kaartje helemaal in één stijl te ontwerpen. Zo zijn er allerlei kaders, figuren, lettertypes en kleuren waardoor het ontwerpen van het kaartje al een feestje op zich is!

uitnodiging bestellen kaartje2go

Uitnodiging verjaardagsfeestje van Suus

Nadat ik het ontwerp had afgerond en het gewenste formaat had geselecteerd, kon ik ervoor kiezen om de kaartjes direct naar de geadresseerden te verzenden. Het is ook mogelijk om ze thuis te ontvangen, zelf de enveloppen te schrijven, postzegels te plakken (die je wel even zelf moet aanschaffen) en op de post te doen. Ik koos voor de eerste optie, want zo is direct alles online geregeld en dat vind ik ideaal in mijn busy momlife. Tevens kon ik de kaartjes op verschillende papiersoorten laten drukken, waarbij ik ging voor “Stijlvol Linnen“. Tot slot kon ik een verzenddatum selecteren en daarna ging Kaartje2go aan de slag met de uitnodigingen voor het verjaardagsfeestje van Suus. Liever eerst een proefdruk ontvangen? Geen probleem! Wij kregen het kaartje de volgende dag in de bus en ik was blij verrast! Het kaartje is leuk geworden, al zeg ik het zelf!

img 3627

kaartje2go uitnodigingen suus 2 jaar

img 3633

Ready to party!

Inmiddels hebben we heel veel leuke en enthousiaste reacties op de uitnodiging gekregen. Ontzettend leuk dat iedereen het kaartje, net als wij, zo mooi vindt! We kregen veel complimenten, dus bij een volgende gelegenheid maak ik graag opnieuw gebruik van de service van Kaartje2go. Morgen is het dan zover en vieren we de tweede verjaardag van Suus. Wij zijn ready to party!

Heb jij wel eens uitnodigingen besteld bij Kaartje2go? Wat vind je van die van Suus? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

liefs karin

 

 

 

 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.