Over twee dagen is het alweer kerst en een klein weekje later luiden we 2020 in… Kortom: we zitten volop in de feestdagen en daarom deel ik vandaag zowel de planning op de blog als onze plannen voor de feestdagen. Lees je mee?

Feestdagenplanning op de blog

Met al die gezellige feestdagen voor de boeg heb ik wat rekening gehouden met wanneer er artikelen verschijnen. Kerst valt dit jaar op woensdag en donderdag, Oud en Nieuw op dinsdag en woensdag. Normaal gesproken plaats ik 5 blogs per week en dat zal in deze weken niet anders zijn. De Feestdagenplanning op de blog houdt dus vooral in dat er op 24 en 25 december geen blogs zullen verschijnen, evenals op oud- en nieuwjaarsdag. Op 2e kerstdag verschijnt er wel gewoon een bevallingsverhaal, net als iedere donderdag! Ik heb gekozen voor onderwerpen waarbij ik lekker vooruit kan werken, zodat ik tijdens de feestdagen ook optimaal kan genieten van het samenzijn met mijn gezin en familie. Er staat een superleuke editie van de Twee Tientjes Challenge op de planning én we blikken natuurlijk terug en vooruit, zowel persoonlijk als op bloggebied.

Feestdagenplanning & onze plannen voor de feestdagen

Onze plannen met de feestdagen

Ieder jaar vliegt de decembermaand voorbij en dat komt niet alleen door de feestdagen. In onze omgeving zijn superveel jarigen in december en daardoor zit ieder weekend volgepland. Onze plannen met de feestdagen staan vooral in het teken van familie! Kerstavond en eerste kerstdag vieren we bij mijn familie, tweede kerstdag bij die van Erik. En in al die drukte bestaat er ook nog een beetje ruimte voor ons eigen gezin, want tweede kerstdag gaan we lekker met z’n vieren eten. We hebben dan glutenvrije minipizza’s op het menu staan en zullen deze bakken met de Pizzarette. Suus kan niet wachten! Zelf vind ik het ook altijd wel lekker om even een wandeling te maken, anders zit je je echt alleen maar vol te stampen met eten. Hopelijk laat het weer dit toe en komen we lekker relaxt de feestdagen door. Natuurlijk staat de All You Need Is Love Kerstspecial ook nog op mijn planning. Wanneer ik deze terug ga kijken is nog even een verrassing, maar ik pak de tissues er alvast bij. Dat wordt janken!

blogplanning met kerst en oud en nieuw 2019 - Mama's Meisje blog

Kerst met z’n vieren

Best een gek idee dat dit, als alles goed mag verlopen, de laatste kerst met z’n vieren zal zijn. We genieten nu al volop en ik hoop enorm dat dit volgend jaar met z’n vijven net zo mag zijn. Met Oud en Nieuw hebben we nog geen concrete plannen. We zien wel hoe het loopt of wat er eventueel op ons pad komt! Voordat we het weten is het alweer januari en kunnen we weer aftellen naar de volgende kerst :p Dit jaar ben ik in ieder geval goed voorbereid, want ik heb al kleinigheidjes in huis gehaald voor de kindjes en voor onze ouders. Aangezien we veel buiten de deur eten, hoef ik alleen de glutenvrije maaltijden voor Suus voor te bereiden zodat we allemaal onbezorgd kerst kunnen vieren!

Wat zijn jouw plannen met de feestdagen? En voor de bloggers onder ons: heb jij een aangepaste feestdagenplanning? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1