De kerstdagen staan voor de deur en hoe leuk is het om de grootouders in het zonnetje te zetten met een kleinigheidje? Ik zette mijn feestdagen cadeautips voor opa’s en oma’s op een rijtje. Laat je inspireren!

Cadeautips voor de feestdagen

Nog een kleine twee weken en dan breekt de decembermaand alweer aan. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben totaal nog niet in in de winterse modus: het lijkt alsof de zomer nog maar net is afgelopen! Maar de tijd vliegt en voordat ik het weet, loop ik achter de feiten aan, dus ben ik al druk met de voorbereidingen. Zo heb ik zo goed als alle cadeautjes voor het feest van de Goedheiligman in huis, zowel voor in de schoen als voor pakjesavond. En ook voor kerst ben ik voor de kinderen al geslaagd dankzij het toegestuurde Speelgoed van het Jaar. Zelf vind ik het altijd leuk om mijn familieleden rondom de kerst in het zonnetje te zetten met een kleinigheidje. Kerst is hét moment om een ander te laten weten dat je hem of haar waardeert en omdat onze kinderen zelf nog iets te klein zijn, regel ik vaak iets namens hen voor de opa’s en oma’s. Ik zette mijn feestdagen cadeautips voor opa’s en oma’s voor je op een rijtje, misschien haal je er inspiratie uit!

budget kerstcadeau tips grootouders - Mama's Meisje blog

Gepersonaliseerde kalender

Als grootouders iets geweldig vinden, dan is het wel om te pronken met hun kleinkinderen. Een gepersonaliseerde kalender kan dus niet in mijn feestdagen cadeautips voor opa’s en oma’s ontbreken! Aangezien 2023 voor de deur staat, is een jaarkalender gevuld met foto’s van het kleine grut een geweldig idee: het is zowel praktisch als een enorm geliefd cadeau! Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om in de maand waarin je kindje(s) jarig zijn, een foto van hem of haar te plaatsen. Er zijn vele opties mogelijk en vaak zijn er vaste sjablonen die je heel makkelijk via een online editor kunt vullen en personaliseren. Ik weet zeker dat zo’n prachtige foto kalender geweldig in de smaak zal vallen!

Tegoedbon voor een dagje uit

Afhankelijk van het weer rondom de kerstdagen is een bezoekje aan de kinderboerderij of een kabouterpad echt geen verkeerd idee. Maar hoe leuk is het vooruitzicht van een dagje uit voor grootouders met hun kleinkinderen? Een tegoedbon voor een dagje uit is er ééntje die misschien niet direct kan worden ingewisseld, maar dan hebben ze zeker iets leuks om naar uit te kijken. Bijvoorbeeld een dagje naar de dierentuin of een leuk kindvriendelijk pretpark. In het voorjaar komen er vaak weer spaaracties bij supermarkten waarbij je korting kunt krijgen op de entreebewijzen. Dan zou je nu dus een leuke kaart of een bloemetje kunnen geven waarin je aangeeft dat jullie opa en oma in de lente meenemen op avontuur! Feestdagen cadeautips hoef je natuurlijk niet gelijk ook uit te voeren, want wat in het vat zit verzuurt niet.

Feestdagen cadeautips voor opa's en oma's! - Mama's Meisje blog

Koffie!

Een uitje dat wel op korte termijn kan worden gerealiseerd, is een uitnodiging of cadeaubon om ergens lekker een kopje koffie te drinken. Oké, thee rekenen we ook goed, haha. Tegenwoordig zijn er allerlei leuke plekjes om te genieten van een warme kop koffie of thee en een lekker taartje of broodje. Bijvoorbeeld bij een tuincentrum, een warenhuis of dat leuke koffietentje in de stad. Feestdagen cadeautips in het kader van selfcare doen het altijd goed en dit is er zo ééntje: stuur opa en oma er lekker op uit om even te genieten zónder de kleinkinderen. Dat verdienen ze!

Ken jij nog meer feestdagen cadeautips voor opa’s en oma’s? Ik lees graag je suggestie in de comments of op Facebook of Instagram!

liefs karin - Mamas Meisje blog

 

 

 

 

Commerciële content: disclaimer